flytende avrusning dietter

Skrevet av: Catrine Blikom oppdatert: 2012-09-05
"Detox" dietter har blitt et populært alternativ for personer på jakt etter ikke-ordinære metoder for vekttap og kroppen rensing. Detox dietter vanligvis kommer i to forskjellige typer-fast føde og flytende detox dietter. Mens verken type er generelt akseptert av det vitenskapelige samfunn som effektivt eller nødvendig, flytende detox dietter er mer snikende av de to, som de gir en mye større savn av næringsstoffer i løpet av behandlingen

Du trenger:.
s.

Om Liquid Detox dietter

Liquid detox dietter generelt består av en periode som strekker seg fra så lite som to dager til to uker, da vil du forbruke ingen solid mat overhodet. I noen væske dietter, vil du være forbruker tilnærmet null kalorier, som du vil bli tvunget til å livnære seg på noe mer enn vann. I de mer "liberale" liquid detox dietter, vil du ha muligheten til å drikke vann eller frukt juice

Liquid Detox Theory

Teorien bak dette langvarig deprivasjon er ganske enkelt, om ikke helt overbevisende-i henhold til de som markedet detox dietter, gjennom årene, akkumuleres kroppen din en rekke giftstoffer i sine celler. Ved å stanse matforbruket helt i flere dager, gir du kroppen din med muligheten til å rense seg med disse giftstoffene, slik at du (påstått) følelse sunnere enn noen gang.

Master Cleanse

En av de mest populære likvide detox dietter på markedet er Master Cleanse. Under Master Cleanse, vil du rense kroppen din gjennom forbruk av utelukkende fersk-presset saft blandet med lønnesirup og pepper. I tillegg til dette, vil du med vilje tvinge tarmen bevegelser gjennom en aux Salt Water Flush. Således, mens kroppen går på kalorier som tilbys av sirup-flavored brus, er det visstnok renset ved avføring brakt på av saltvann.

Detox Proof

Ifølge registrert kostholdsekspert Keri Glassman, finnes det en rekke problemer med detox dietter-fordi de vekttap som er for raske, de fratar kroppen av essensielle næringsstoffer, mange (for eksempel flytende detox dietter) grense på sult, og det har vært noen vitenskapelige bevis hittil støtter nødvendigheten av en detox diett. Men, sier hun også at de kan brukes effektivt i en-eller to-dagers stints (men ikke lenger!) Til jumpstart vekttap før du drar på en vanlig diett.

Liquid Detox Hensyn

På balanse, det synes å være en del tryggere alternativer for enkeltpersoner som ønsker å gå ned i vekt. Men hvis du absolutt må utføre en væske detox, hold deg til en som ikke er en fullstendig fast-med andre ord, en av fruktjuice dietter eller til Master Cleanse. Minst denne måten vil kroppen din få noe næring når du legger ut på din søken etter en bærekraftig vektkontroll.


Previous:hvordan hoodia fungerer Next:naturlige måter å kvitte seg med vann vekt

Relaterte artikler


 • hvordan å bo vegetarianer
 • hvor mye omega-3 gjør man trenger per dag?
 • hvordan du bruker kokosnøttolje til å gå ned i vekt
 • beste tips for vekttap
 • mat høyt i kalorier og lite fett
 • roer kosthold
 • ernæringsmessige verdien av sjokolade dekket kaffebønner
 • hvordan å forstå de helsemessige fordelene av fullkorn popcorn
 • hvordan man skal utforme et vekttap workout plan
 • kilder av glukosamin
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com