Kosttilskudd for barn

Skrevet av: Catrine Blikom oppdatert: 2012-09-09
Barn er aktive og, som resten av oss, de trenger å slukke tørsten. De trenger også god ernæring, slik at deres organer vil fortsette å vokse. Mens det er lett å nå for brus og andre sukkerholdige drikker, det er mer næringsrik alternativer

Milk

Milk gir kalsium, protein og vitamin D for å bidra til å bygge bein og gir energi. En 8-oz. glass lettmelk har 100 kalorier, 300 mg kalsium og 11 g sukker. Småbarn bør ha 500 g kalsium daglig. Barn i alderen 4-8 skal ha 800 mg og barn mellom 9-18 bør ha 1300 mg daglig.

Soy Milk

Foreldre som er veganere eller hvis barn er laktose intolerant ofte bruker soyamelk som et alternativ. Soy melk gir kalsium, vitamin D, vitamin A og protein. Det letter også forstoppelse, senker høyt kolesterol og kan også redusere risikoen for brystkreft senere i livet, ifølge Soy Foods Association of North America. Foreningen sier soyamelk har nesten 50 færre kalorier enn helmelk.

Fruit Juice

Orange, eple, druer og andre fruktjuicer gir vitamin C og andre vitaminer som finnes i frukt fra de er utledet. Men, de ikke gir fiber til hele frukten, og det er noe bekymring om barna inntar for mye sukker, og dermed bidra til fedme og tannråte.

Ifølge American Academy of Pediatrics, babyer opp til seks måneder gammel bør ikke ha frukt juice, annet enn å avlaste forstoppelse. Babyer fra seks måneder til ett år, kan ha opp til 4 oz. daglig, servert i en kopp i stedet for en flaske for å unngå tannråte fra sukker. Barn fra 1 til 6 år gamle, kan ha inntil 6 oz. daglig og de som eldre enn 7 år gammel, kan ha opp til 12 oz. per dag.

vitamin-beriket vann

Mange merker av flaskevann nå tilby varianter som er forbedret med vitaminer og fiber. Enkelte ernæringseksperter advarer mot dem fordi de inneholder høy fruktose mais sirup, en form for sukker. Men minst en kjede Energy Multi-Vitamin Enhanced Water Co, har en versjon for barn som angivelig inneholder ingen kunstige farger, smaker eller lagt sentralstimulerende midler, som for eksempel koffein. Selskapet sier hver 20-oz. Flasken gir 125 prosent av den amerikanske anbefalt daglig inntak av vitamin C og 40 prosent for vitamin A, E, B2, B3, B5, B6 og B12. Ti smaker er tilgjengelige.

Rent vann

Mens vanlig vann inneholder ingen vitaminer, vann fra byens vannforsyning er ofte fluoridated å styrke tennene og forhindre tannråte. Det er også fylling, slik at barna og andre er kanskje ikke så fristet til å snack på junk mat. Vann er avgjørende for god hydrering og generell god helse.

Kommersielt forberedt Nutritional Drikke

Flere selskaper tilbyr drinker laget for å levere protein, vitaminer og andre næringsstoffer barn kan mangle fra sine dietter. De kan brukes av barn som ikke har annen tilgang på mat, med kresen eaters, med aktive barn, og av de som må mates av Naso-gastrisk rør. Disse ligner på melk rister og kommer i forskjellige smaker, blant annet sjokolade, vanilje og jordbær. En 8-oz. kan har ca 237 kalorier.


Previous:hvordan hoodia fungerer Next:hva vitaminer er i appelsiner?

Relaterte artikler


 • ikke meieriprodukter kilder til kalsium
 • hypnosis vekttap
 • hvordan er Bowtrol probiotiske annerledes?
 • glyconutrition & autisme kosthold
 • ultra-enkel diett plan
 • enkle måter å legge tumeric til kosthold
 • hva er de forskjellige typer sukker erstatter?
 • å spise 12 super mat
 • hvordan å lage mat selv tynn i år
 • kaloriinntak formel
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com