Hvordan du miste vekt uten trening?

Skrevet av: Christian Boreg Lars oppdatert: 2012-09-09
Alle som er interessert i å miste vekt sikkert har hørt mye om "kosthold og trening. " Du har sikkert også hørt om kjepphest dietter eller piller som skal hjelpe deg å miste pounds uten arbeid. Det er absolutt mulig å gå ned i vekt ved å justere kostholdet og spise færre kalorier

Kalorier

Enkelt sagt, er en kalori energi som kommer i form av mat. Hjertet, lunger, fordøyelsessystemet og alle andre organer i kroppen hele tiden trenger energi for å holde gjør jobben sin. Mengden energi som trengs for å kjøre disse grunnleggende funksjonene kalles basal metabolic rate. Den gjennomsnittlige person som er relativt inaktive forbrenner ca 2000 kalorier om dagen mellom grunnleggende funksjoner og vandre rundt i huset. Eventuelle ekstra kalorier som kroppen tar i blir lagret bort for senere bruk. Det lagringsområde er fett. Hvis du konsekvent spiser mer kalorier enn kroppen bruker, vil du bære ekstra fett.

Brenner kalorier

For å gå ned i vekt, har kroppen til å forbrenne mer kalorier enn det tar i. Når det ikke har hatt nok kalorier for dagen, vil kroppen begynne å spise bort på fettreserver for å kunne fortsette å fungere. Selvfølgelig har dette grenser. Hvis du ikke spiser noe, vil kroppen sparke inn i sult modus og begynner å stenge ned kroppens funksjoner i stedet for å brenne fett. Det er derfor det er viktig å balansere kostholdet og spise nok mat til å holde kroppen i gang skikkelig, men ikke nok til å ha leftover kalorier.

Planlegge en Diet

Beregn din basal metabolic rate (BMR) ved hjelp av én av mange kalkulatorer funnet på nettet. For eksempel, en 32-år gammel kvinne som er 5 fot 2 inches høy og veier 165 pounds har en BMR på ca 1500 kalorier. Hvis du er relativt inaktive, tilsett 200 kalorier til at dette tallet står for tur, bære ting, og andre lette energi utgifter. Kvinnen i vårt eksempel ville brenne rundt 1700 kalorier om dagen. For å gå ned i vekt uten å legge øvelse, ville hun ha å spise mindre enn 1700 kalorier om dagen.

Det er 3500 kalorier i ett pund. Hvis du ønsker å miste 1 halvkilo i uken, må du spise 500 kalorier om dagen mindre enn hva kroppen din trenger. I vårt eksempel, ville kvinnen ha å spise til sammen rundt 1200 kalorier om dagen.

Øvelse øker kroppens daglige kalori behov, noe som er grunnen dieters finne større suksess når de legger på et par dager trening. Hvis du trener, er du også i stand til å spise ekstra kalorier med samme vekttap rate. Du kan sammenligne forskjellen i tillatte kalori inntaket ved hjelp av en daglig kalori behov Kalkulator nedenfor.


Previous:hvordan hoodia fungerer Next:protein diett informasjon

Relaterte artikler


 • gjør linfrøolje reduserer kolesterol?
 • vitaminer for sunn hud
 • vekttap med kanel
 • vekttap måltid strategier for menn
 • leversykdom og en lav-carb diett
 • kinesiske urter for dietter
 • hvordan å utvikle hjerte-sunne vaner
 • kokosolje og vekttap
 • matvarer som hindrer jernmangel
 • måltider dietter
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com