30 dagers vekttap dietter

Skrevet av: Anne Brit Lystrup oppdatert: 2012-09-10
Det finnes mange dietter som kan hjelpe deg å miste vekt i 30 dager uten at du trenger å sulte deg selv-eller til og med føler alle at sulten. Noen kan også være opprettholdes på lang sikt, slik at du kan holde vekten av samtidig som du øker din energi, og slik at du kan spise mat du liker

Flere små måltider

Tro det eller ei, den beste planen for å miste vekt består av å spise ofte-som i fem eller seks mindre måltider per dag. Dette holder sulten i sjakk. Nøkkelen er å gjøre sunne valg ved hvert måltid. For eksempel kan frokosten bestå av en visning av lav-fett yoghurt og en frukt eller havregryn og frukt. Har et annet stykke frukt, friske grønnsaker eller lav-cal protein shake noen timer senere, etterfulgt av en lunsj med salat og lys tunfisk. En banan eller grapefrukt ville gjøre en fin mellom-måltid snack, med en middag på broiled kylling eller laks, en salat og yoghurt.

Low-Carb Plan

Low-carb, høy-protein dietter har blitt vist å ta vekten av raskt uten å overgi smak-eller, i mange tilfeller, selv kalorier. Disse diettene trykk på kroppen å forbrenne lagret fett, snarere enn karbohydrater, for energi. Noen på en lav-carb diett kan ha en ost omelett til frokost. For lunsj, kan du ha en tunfisk burger, minus bun, og en salat av Romaine salat, sopp og agurk. Middag kan bestå av en grillet cheeseburger (igjen, ingen bun) med majones og sennep, og en kopp spinat. Ha en protein shake eller to som snacks mellom måltidene

Vegetar Plan

Spise bare frukt og grønnsaker for 30 dager er en annen fin måte å miste vekt-spesielt siden du kan bare om å spise så mye du vil . Den beste måten å følge et vegetarisk plan er å "beite" i løpet av dagen, i motsetning til bare å spise tre eller fire måltider. Når du følger denne planen, er det også viktig å velge frisk frukt og grønnsaker, ikke fryste eller hermetisert. Det kan være lurt å innlemme bønner, et egg erstatning produkt (for eksempel Egg vispene) og tofu å sikre at du får nok protein.

Low-Cal Plan

Den enkleste måten å gå ned i vekt er bare å ikke spise så mye. Og dette fungerer faktisk. Problemet er at noen av vekten tapte vil bli muskel enn fett, og pounds kommer ofte igjen så snart du begynner å spise regelmessig igjen. Uansett, hvis miste vekt er raskt ditt eneste mål, deretter velge fettfattig og kalorifattig mat, og spiser bare tre eller fire små måltider om dagen, vil gjøre utslaget.

Nyttige tips

Uansett hvilken 30-dagers diett plan du velger, regelmessig mosjon og drikke mye vann vil gå langt i å hjelpe din sak. Det betyr ikke mindre enn 30 minutters trening tre ganger i uken, og ikke mindre enn seks 8-oz. glass vann hver dag.


Previous:hvordan hoodia fungerer Next:smoothie informasjon om ernæring

Relaterte artikler


 • propadrol bivirkninger
 • dietter kjendiser bruke til å gå ned i vekt raskt
 • vitamin b for tarmsykdom
 • sunn low carb snacks ideer
 • hvordan du kan redusere sjansene for hjerteinfarkt
 • de beste hjem treningsutstyr for kvinner
 • helseeffekter av transfett
 • hva er noen sunt, vegetarisk kosthold mat?
 • barrierer til et sunt kosthold diabetes
 • hvordan å miste vekt og holde kroppen din
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com