høy-og lav-fett kosthold ideer

høy-og lav-fett kosthold ideer

Skrevet av: Catrine Blikom oppdatert: 2012-05-23
Fett er en viktig del av hver persons kosthold. Ifølge American Heart Association's hjemmeside, både enumettet og flerumettet fett er gunstig for kroppen din, så lenge de er spist i moderate mengder, mens mettet fett, som finnes i matvarer fra dyr og noen planter, spille en rolle i høyt kolesterolinnhold i blodet. Avhengig av kosttilskudd behov, må du kanskje å senke eller øke mengden av fett i ditt vanlige kosthold

Du trenger:.
Sportsvogn
Baby stropp eller transportør.
Styrketrening, yoga og /eller Pilates DVD.
Hand vekter (se DVD instruksjoner for vekt anbefalinger).
Sunn snacks.

Spis magert kjøtt

Folk på en lav-fett kosthold bør vurdere å spise slankere karakterer av kjøtt og fjærfe. Les kjøtt pakke etiketter for prosenter av magert kjøtt. En høyere andel betyr slankere kjøttet, noe som betyr færre fett gram.

Leveringsbetingelser skinnfrie kyllingbryst. Dieters som trenger å konsumere mindre fett gram bør prøve å spise bakt eller grillet fisk. Ifølge UPMC of Pennsylvania, er fisk full av omega-3 fettsyrer, noe som også bidrar til å redusere hjertesykdommer og betennelse på grunn av leddgikt.

Go Green

Dieters på en høy-fett bør vurdere å legge avocado til kostholdet. Avocado består av enumettet fett. En halv avokado tilsvarer ca 15 gram fett. Legge noen skiver til måltidet, for eksempel på en sandwich eller lagt til en salat, vil gi ekstra fett i kosten.

Høy i fett og proteiner

Nuts som pekannøtter, mandler og valnøtter er gode kilder til fett og protein for noen på en høy-fett diett. Ifølge Yale-New Haven Hospital nettside, en tredjedel kopp nøtter gir 20-25 gram fett.

Reduser Det

Consume redusert fett-produkter som ost, rømme, majones og melk. Trikset er å bruke mindre fett uten å kutte den helt ut av kostholdet ditt. En spiseskje med vanlig majones kan inneholde 10 gram fett. Endre forbruket med sikte på en majones med halve mengden fett.

Endre benekter ikke

Redusere forbruket av fett ved å utveksle usunn snacks, som potetgull for pretzels. Nyt en kopp frossen yoghurt i motsetning til en kopp iskrem. Også snack på fersk popcorn uten smør.

A Little DAB Will Do You

Økning fettet i kosten ved å forbruke oliven og ost. To til fire oliven tilsvarer ca 2 gram fett. Prøv å spise 10 til 20 olivener. En annen måte å legge fett til kosthold er ved å spise hele oster som skarpe Cheddar, mozzarella, provolone og sveitsiske.

Kjøtt Lovers

Dieters i behov av mer fett gram bør vurdere å spise en moderat mengde av svin, lam eller duck. Disse tre typer av animalske produkter yield store mengder fett. Vennligst spiser med måte.


Previous:nothing Next:problemer med lave kalsium nivåer

Relaterte artikler


 • hva er carob?
 • hvordan å gå ned i vekt når dietten ikke fungerer
 • Slik: vite den sanne fordelene av hvitløk
 • low-carb dieting
 • lymfe detox diett
 • detox dietter og barn
 • naturlige måter å øke hastigheten på stoffskiftet
 • fiber kosttilskudd og vekttap
 • hvordan å bli en stor vekttap partner
 • høye protein dietter og risiko
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com