usunne måter å få vekt

Skrevet av: Øyvind Werrum oppdatert: 2012-09-07
Mens kosthold og ernæring industrien ofte legger vekt på å miste vekt, vektøkning kan bli et stort problem for dem å komme seg etter en sykdom eller spise. lidelse og for alle som ønsker å bygge muskelmasse. Dessverre er det mange mennesker som ønsker å få vektøkning altfor mye vekt for fort, som igjen plasserer stress på hjertet og andre vitale organer. Ifølge helsepersonell, få noe mer enn 1 til 2 lbs. per uke regnes som usunn.

Legge for mange kalorier for fort

En av de vanligste --- og enkelt gjort --- feil i økende vekt er å legge for mange kalorier for fort, som fører deg til å få fett i motsetning til muskelmasse . For å unngå denne feilen, teller antall kalorier du for tiden spiser på en dag for å opprettholde vekten din, og gradvis øke det tallet med 100-500 kalorier hver uke. For eksempel, hvis du for tiden spiser 1500 kalorier per dag for å opprettholde £ 120 rammen, gradvis øke kaloriinntaket til 1600 per dag, og beholde denne kaloriinntak for en uke, før økning til 1700 kalorier per dag neste uke. Fortsett å øke til du har nådd et inntak på 2000 kalorier per dag, etter som du kan redusere eller øke ditt daglige kaloriinntak i henhold til vektøkning mål.

Spiser for mye fett

Selv om det er fristende å bare begynne å spise alt syne når du prøver å få vekt, spiser for mye mettet fett kan sette deg i fare for hjertesykdom, hjerteinfarkt og kardiovaskulær sykdom. Av denne grunn bør du unngå eller begrense mengden av fett du spiser fra animalsk protein og feste med de ikke-mettet fett som finnes i planter, nøtter og olivenolje. Mål for erverver mer enn 20 prosent av ditt daglige kaloriinntak fra fett. For eksempel, hvis du spiser 2000 kalorier per dag, ikke mer enn 400 av disse kaloriene bør komme fra fett.

Overbelastning på Protein

Dette er en stor en. Mens flertallet av helsepersonell anbefaler 0,8 til 1 gram protein per kilo av din ideelle kroppsvekt, noen bodybuilding entusiaster anbefaler så mange som 2 gram per kilo kroppsvekt. Selv om dette temaet fortsetter å være kontroversiell, det er noen bevis på at å spise for mye protein kan sette stress på nyrene, som fører til en opphopning av giftstoffer og avfall i blodet. Det er også noe dokumentasjon på at spiser for protein hemmer kroppens opptak av kalsium, som fører til svekket bein og potensialet for å utvikle osteoporose. Av denne grunn er det tilrådelig å ikke overskride 1g/kg forholdet mellom daglig protein inntak. For eksempel, hvis din ideelle kroppsvekt er 150 kg. , Bør du forbruker ikke mer enn 68 gram protein per dag.


Previous:nothing Next:kan duck egg erstattes for personer med alvorlig kylling egg allergi?

Relaterte artikler


 • hvordan få permanent fett tap
 • vitaminer er nødvendig for vegetarianere
 • servomotor grunnleggende
 • årsaker til et dårlig kosthold
 • hvordan du bruker vegetabilsk glyserin mens fastende
 • metoder for detoxing med løvetann te
 • vitaminer for å forbedre hudens glød
 • kan vitamin B100 gi deg vann blemmer?
 • energi mat for å kjøre
 • matvarer som gir høye jern
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com