ungdoms kosthold og trening

Skrevet av: Mona Storm Nilsen oppdatert: 2012-09-07

Du trenger:
målebånd (valgfritt)

Fedme er et stort helseproblem for tenåringer, og problemet blir stadig verre. . The Centers for Disease Control rapporterte at "Blant ungdom i alderen 12-19, fedme økt fra 5 til 18,1%" mellom 2007 og 2008. Det finnes ingen magiske metoder for å miste vekt, men enkle endringer i livsstil som kan implementeres i en tenåring daglige liv kan bidra til å opprettholde en sunn vekt. Endringer i kosthold og regelmessig mosjon, er trygge og effektive måter for tenåringer å kaste pounds og komme i form.

Forstå kaloriinntak

En effektiv måte for tenåringer å gå ned i vekt er å overvåke kaloriinntaket. Tenåringer bør lære å lese og tyde mat etiketter, som gir informasjon om karbohydrater, fett og protein innhold. Ifølge KidsHealth. org, bør ungjenter ta i 1600 til 2. 500 kalorier hver dag, mens ungdoms gutter skulle ha 2500 og 3000 kalorier hver dag.

Mat Journaling

Det er mange fordeler for tenåringer som holder en food journal . En journal kan hjelpe en tenåring holde oversikt over kalorier, og overvåke fett og karbohydrat inntak. En journal vil også tillate en tenåring å holde sette vekttap mål og skrive ned grunnene for hvert mål. Tenåringer bør sette små mål først og søke belønne med ikke-matvarer. Hvis tenåringer ubehagelig bærer med seg en notatbok og penn, kan de skrive korte posteringer på sin mobiltelefon eller trådløs enhet i stedet. Vekttap apps for smarte telefoner kan også gi tenåringer en måte å spore utviklingen deres.

Trene

Overvekt tenåringer vil sannsynligvis bli en overvektig voksen, noe som kan føre til en rekke negative helsemessige problemer som diabetes og hjertesykdommer . Ifølge FamilyEducation. com, «Hver gang våre tenåringer bre foran TV, bremser stoffskiftet til en gjennomgang. " Nettstedet anbefaler minst tre 20-minutters økter med aerobic trening per uke for tenåringer. Unge mennesker som spiller idretter som tennis, basketball eller fotball kan allerede nå dette målet innen skolen uke, men for tenåringer som ikke spiller sport, kan aktiviteter som svømming, sykling, dans og makt gå gi dem helse aktiviteten de trenger . Før trening, bør tenåringer strekke ordentlig, og skal ikke presse seg selv til det punktet av skader eller utmattelse. "Øvelse skulle aldri vondt, men litt stølhet kan forventes, spesielt i de første ukene av et treningsprogram," Barbara Cooke forklart i hennes FamilyEducation. com artikkelen.


Previous:nothing Next:effekten av Atkins

Relaterte artikler


 • hvordan man regner netto brennverdi
 • mat som inneholder dopamin
 • fettforbrenning elliptiske treningsøkter
 • fordeler av fisk for prostata
 • mat å spise til frokost som ikke vil gjøre deg feit
 • den beste kalori telling nettsteder
 • årsaker til for mye kalium
 • diett måltider for en uke
 • høy carb matvarer listen
 • hvor å miste 20 pounds i 4 uker
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com