sammenligning av salba å hamp frø

Skrevet av: Line Eeg oppdatert: 2012-09-10
Salba, handel navn for en type Chia frø, og hamp frø er to typer korn, hver aktet for sin helsemessige fordeler. Noen ganger spioneringen som en mer gunstig alternativ til vanlige helse kosttilskudd som linfrø og fiskeolje, Salba og hamp kan både spises som frø, gjort til oljer, eller bakken og satt i oppskrifter for å øke næringsinnholdet i maten.

Fordeler med Salba

Salba er laget fra frøene av salvie Hispanica anlegget. Det er høy i kalsium, kalium, magnesium og vitamin C, og inneholder også sink, vitamin B og A, og omega-3, 6 og 9 fettsyrer. Det er også rik på kostfiber, noe som gjør Salba en god fordøyelseskanal hjelpemiddel. Forbruker Salba kan bremse metabolizing av karbohydrater, noe som gjør det gunstig for diabetikere.

Fordeler med Hemp Seed

Mens hamp frø er frø av planten cannabis sativa, inneholder de ingen av de psykoaktive egenskapene til marihuana. I stedet hamp frø er høy i næringsinnhold-over halvparten av næringsstoffer som finnes i hamp frø er næringsstoffer anses avgjørende for livet. Hamp frø er høy i protein, og, som Salba, inneholder omega-3, 6 og 9 fettsyrer. Det er ofte rost for sin ønskelig forholdet mellom omega-6 og omega-3, som eksperter har konkludert bør ideelt sett være 04:01, og som i hamp frø er ca 3. 4:1.

Sammenlignende Fordeler

En av den hovedsak spioneringen fordelene av både Salba og hamp frø er deres generøse konsentrasjoner av omega-3, omega-6 og omega-9 essensielle fettsyrer. Disse konsentrasjonene er svært like med hensyn til de to frøene: Salba leder i omega-3, ved 2. 5 gram per porsjon, mens hamp frø inneholder mer omega-6 og omega-9 per porsjonSalba er unik i sin evne til å påvirke prosessen med metabolizing karbohydrater. . Det har også lav-kalori fordel:. Den inneholder 46 kalorier per porsjon til 64 for hamp frøHemp frø inneholder betydelig mer jern og protein enn Salba, og dets totale fettinnhold er også lavere. Til tross for små forskjeller av denne typen, er det ubestridelig at både frø skryte imponerende helsemessige fordeler.


Previous:nothing Next:lavt kalori sukker erstatter

Relaterte artikler


 • endomorphs kosthold
 • hvor å miste 55 pounds
 • Listen over super mat som bidrar til å lyse i huden
 • dietter for triatlon
 • hva er daflon 500?
 • styrkene til sunn mat pyramide
 • matvarer for å unngå i en candida diett
 • hvordan du legger greener til kosthold
 • når er ovo-vegetarisk kosthold anbefales?
 • risiko for Guarana
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com