protein drinker som smaker godt

Skrevet av: Catrine Blikom oppdatert: 2012-09-07
Protein drikker er en utmerket kilde av ikke-animalsk protein. . Mens de er oftest brukt av kroppsbyggere og folk som ønsker å gå ned i vekt, selv de som ønsker å opprettholde vekten kan ha nytte av å drikke protein drinker og pulver. Dessverre, kan det være vanskelig å finne en protein drink som smaker godt i stedet for kunstige og altfor bearbeidet.

Best Tasting Protein Pulver

Mens protein pulver krever en blender og noen få minutter å gjøre, mange foretrekker pulver til ready-to-drink vibrering for friheten til å legge til ingredienser som frukt, nøtter, og til og med peanøttsmør. Ifølge bodybuilding fagfolk, er EAS Myoplex en av de bedre smaker protein pulver på markedet. Tilgjengelig i sjokolade, vanilje og jordbær, inneholder hver protein pulver pakke 300 kalorier, 22 g karbohydrater og 42 g whey protein. Ytterligere ingredienser inkluderer vitaminer og mineraler som vitamin A, vitamin E, kalsium, magnesium, vitamin C og vitamin B6. Andre protein pulver som smaker godt med Prolab N-Large, Champion Ultramet, Syntrax Nextar og Cytosport Komplett Whey.

Best Tasting Ready-to-Drink Shakes

Ready-to-drink vibrering er populære for deres bekvemmelighet, mobilitet, og høyt proteininnhold. Fordi du ikke trenger å blande dem, disse drikkene er ideelle for folk på farten, og for folk som ikke eier en blender eller food prosessor. Noen av de beste smaker ready-to-drink rister inkluderer Cytosport Muscle Milk Protein --- tilgjengelig i assortert frukt smaker --- og Isoflex Instant Protein, finnes i sjokolade og vanilje. Mens Isoflex Instant inneholder 200 kalorier, 30 g av melk protein og 70 prosent av det daglige anbefalte kalsiuminntaket, inneholder Cytosport Muscle Milk all-naturlige ingredienser, 10 g protein og bare 60 kalorier per 16 oz. flasken.

Forbedre Taste of Protein Drikke

Du kan forbedre smaken av protein drinker ved å legge naturlige ingredienser som frisk frukt, nøtter, havre, og naturlig peanøttsmør. Du kan også forbedre smaken ved å legge et par pakker av lav-karbohydrat søtningsmiddel eller en teskje honning. Mange synes at som konsistensen av protein drinker bedre, forbedrer smaken også. For eksempel vil legge frossen eller fersk frukt til protein drink gi en tykkere, fullere-smak drink, samtidig legge havre --- særlig vanilje rister --- skaper en mer mettende shake som minner om en havregryn cookie i smak.


Previous:nothing Next:hvordan å rense vann og fjerne fluor

Relaterte artikler


 • tips til å gå ned i vekt for en 14 år gammel
 • et barns kosthold og atferd
 • den beste slanking tabletter på markedet
 • duck informasjon om ernæring
 • bruker for plantain stengler
 • tilskudd til sunne familier
 • energi kosttilskudd for kvinner
 • hvor å miste vekt raskt for en hendelse
 • hva er glykemisk indeks og hvorfor skulle du bry deg?
 • Hvordan kan jeg slanke seg og bli definert?
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com