levende mat instruksjoner

Skrevet av: Øyvind Werrum oppdatert: 2012-09-10
Ifølge Living og Raw Foods hjemmeside, levende mat er plantebasert mat som interne temperaturer har ikke vært oppvarmet (stekt) over 116 grader F. Living mat talsmenn aver at enzymene som hjelpemiddel i fordøyelsen og absorpsjon av mat blir ødelagt hvis planteføde er oppvarmet over 116 grader. De mener at lav-oppvarmet og rå mat er sunnere for kroppen. Noen helsemessige fordeler av en diett av levende mat er vekttap, økt energi og mer avslappet søvn
en.
Spis økologiske produkter. Økologisk mat er dyrket uten plantevernmidler, produsert gjødsel og plantevernmidler som levende mat talsmenn mener er giftige for kroppen. Se etter økologiske produkter i dagligvarebutikk eller din lokale bønder marked, eller dyrke dine egne. Du kan også bestille økologiske produkter levert hjem til deg fra web-baserte leverandører. Unngå hermetisert eller bearbeidet mat, kjøtt og meieriprodukter.
To.
Vite hva slags mat er vurdert levende mat. Den Prana Living Foods hjemmeside listen inneholder alle grønnsaker og frukt, mikro greener som hvete gress, alfalfaspirer og solsikke spirer, nøtter, mutter melker, og mutter Butters, frø og dehydrert planteføde, kokosnøtter, kokosmelk og olje-og tang. Søtstoffer som agave, rå honning og Medjool datoer er brukt i en levende mat diett. Sea salt og kaldpresset oljer avrunder listen.
Tre.
Spis rå frukt eller en melkefri smoothie til frokost. Ifølge Karen Knowler, en rå mat coach, vil dette gi deg den energien du trenger for å starte dagen. For en enkel banan smoothie oppskrift se Resources.
Fire.
Spis salat til lunsj og middag. For de nye til å spise levende mat, noe som gjør store salater med et bredt utvalg av av grønne blader, hakkede grønnsaker, bønnespirer og frø er en god introduksjon til denne måten å spise. The Raw og Living Foods hjemmeside antyder de nye å spise levende mat gradvis gjøre kostholdet endringer slik at minst 75 prosent av deres kosthold består av levende mat.
Fem.
Utstyre kjøkkenet ditt . For å utvide dine kulinariske valgene når du bruker levende mat, er det nyttig å kjøpe noen kjøkken gadgets som vil tillate deg å lage en bredere utvalg av matvarer og for å unngå kosthold kjedsomhet. Karen Knowlers anbefaler en tabletop blender som er nyttig for å lage rå supper og pureer, en juicer slik at du kan lage din egen saft, og en food prosessor for å spare tid chopping grønnsaker, frukt og nøtter som er grunnlaget for en levende mat diett. En dehydrator kan brukes som en lav-varme komfyren for levende mat og til å tørke frukt og grønnsaker på sitt sesongens høydepunkt for senere bruk.
6.
Prøv nye oppskrifter. Komme inn i en food brunst vil få spise levende mat kjedelig. Med denne livsstilen kan du nyte supper, innpakket, vegetabilsk pasta, vegetar hamburgere, desserter og salatdressinger. Salat dressing legger for sunt fett til en plante-basert diett. Du kan også nyte sjokolade kake! Du kan finne oppskrifter i bøker eller på nettet. Sjekk ditt lokale bibliotek eller helsekost butikk, eller med din foretrukne søkemotoren type "levende mat oppskrifter" i søkeboksen. Se Ressurser for noen oppskrift forslag.

Tips og advarsler


 • Som med noen store kosthold endring, bør du konsultere legen din før du begynner.


 • Previous:nothing Next:riste erstatning kosthold

  Relaterte artikler


 • kosthold med høy tetthet mat
 • hvordan å rense vann og fjerne fluor
 • høy protein måltider for menn
 • hva er probiotiske kosthold?
 • raske måter å miste vann vekt
 • retningslinjene for å spise sunt
 • mat som gjør at blodårene fleksible og elastiske
 • kan spise for mye frukt fører til vektøkning?
 • hva er den ernæringsmessige verdien av hirse?
 • effektene av kreatin pulver
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com