hvordan finne hjelp for mangel på energi og motivasjon

Skrevet av: Line Eeg oppdatert: 2012-09-06
"På de fleste anledninger, kan tretthet være lettet etter en god natts søvn, sier Christian Nordqvist i Medical News Today. Han legger til at hektiske livsstil, stress og mangler i dietten er vanlige årsaker til vedvarende tretthet som sover ikke løser alltid. Mangel på motivasjon er ofte forbundet med kronisk utmattelse, sier Nordqvist, med lider ikke konsentrere seg, ta beslutninger eller utføre enkle daglige oppgaver. Dr. Benjamin C. Wedro, på MedicineNet. com forklarer at vedvarende trøtthet og mangel på motivasjon er symptomer på en underliggende tilstand som kan være fysiske, psykiske, eller en kombinasjon av de to.

Du trenger:
målebånd (valgfritt)

Identifisere Symptomer og Innføre sunne vaner


en
Besøk din helse. . utøver for en generell helsesjekk. Hvis du har underliggende medisinske tilstander som anemi og diabetes, som forårsaker symptomer på vedvarende tretthet, vil du krever jevnlig kontroll og behandling, sier Wedro.
To.
Svar på spørsmålene som stilles av din helsepersonell så presist som mulig. Du vil bli spurt om omfanget og varigheten av tretthet din, sier Wedro, og om du har andre tilknyttede symptomer som vekttap, brystsmerter eller muskelsvakhet.
tre.
Informer helsepersonell om eventuelle psykiske symptomer som følger med din fysiske symptomer på vedvarende tretthet. For eksempel kan mangel på motivasjon følges av konstant følelse av tristhet, angst, tomhet og irritabilitet. Disse er alle symptomer på depresjon, som er "svært lindres, sier Nordqvist.
Fire.
Få råd fra din lege eller apotek om dine ernæringsmessige behov og anbefalt daglig inntak av vitaminer og mineraler . Vedvarende tretthet er noen ganger assosiert med en mangel på jern, vitamin B1, vitamin B12 og vitamin C, sier Dr. Dan Rutherford, på Net Doctor.
Fem.
Administrer stress og hindre brenne -out ved å innføre avslappende ritualer og morsomme prosjekter i dine daglige rutiner. HelpGuide. org anbefaler at du starter dagen med femten minutter med meditasjon, journalføring, inspirerende lesing eller skånsom strekninger, og ber deg om å "prøve noe nytt, starte et morsomt prosjekt, eller fortsette en favoritt hobby. "


Previous:nothing Next:mannlige supermodell diett informasjon

Relaterte artikler


 • måltid planer med 60-20-20 ratio
 • vitaminer for alder
 • FDA mat retningslinjer for utløp og best før-datoer
 • hvordan å leve for å være 120
 • er det et samspill mellom vitamin tilskudd og solsenger?
 • hva er farene ved protein drinker?
 • en liste over uraffinert karbohydrater
 • tips om økende vekt raskt
 • fettfattig og kalorifattig frokost ideer
 • hvor mye vekt kan en person tape med LiPo injeksjoner?
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com