hvordan du feilsøker en stairmaster 4600 cl

Skrevet av: Line Eeg oppdatert: 2012-09-12
Den stairmaster gir god en kardiovaskulær trening uten å forlate hjemmet, noe som er nyttig ved dårlig vær. Den 4600CL har en dynamo (styres elektronisk), en datamaskin konsoll, som gir statistikk over din trening og kontroll knapper som lar deg øke eller redusere hastigheten. Det er tre viktige faktorer å vurdere når feilsøking:. Elektriske, diagnostikk og mekanisk

Du trenger:.
Myk klut
Oil.

Electrical


en.
Trekk ut batteriet ved å fjerne midten og topp dekker over kontrollpanelet. Se mot slutten av kabelen til pinnene og finne 1 2 og test spenningen med et voltmeter. Du vil se en lesning av ikke mindre enn 6. 1. Hvis det er under dette nummeret, koble til batteriet og lade det over natten eller i minst 24 timer. Hvis alle målingene er innenfor rekkevidde, erstatte konsollen.
To.
Sjekk utgangen på dynamoen ved å trekke ut batteriet som du gjorde i trinn 1. Fjerne både den svarte og brune ledninger fra dynamoen terminalen og feste en kort ledning til dynamoen på B1 terminalen. Nøye, får på maskinen i noen sekunder å sjekke om du har full motstand hele tiden. Hvis du føler ingen motstand, tilsier dette at dynamoen må skiftes.
Tre.
Test lasten motstanden med voltmeter ved å plassere en ledning fra Treaded innlegg på motstanden (koble fra kontroll panel) til voltmeter. Se etter en lesning på 2,5 ohm. Hvis du ikke ser denne lesningen, er belastningen motstanden dårlig og trenger utskifting.

Diagnostikk


en.
Start diagnostiske tester ved å sette konsollen i den "Tiltrekke" modus, og trykk [+] og tallene 1, 0, 7 og deretter "Enter. "Den diagnostiske test er å avgjøre om konsollen må skiftes. Tredemøllen skal passere hver test. Etter hver test er ferdig, trykk på" Clear "knappen og gå til neste diagnostiske.
To.

Trykk 0 for å teste skjermen. Du vil se lysene blinker av og på samtidig. Tast 1 for å teste høyttaleren, som du vil høre en stigende /synkende skala. Neste trykk 2 for å se om tastaturet fungerer på riktig måte. Du skal se formen av en "L" laget med lysene. Begynn å trykke på hver knapp som tilsvarer lysene. Hvis du ikke ser et lys tennes, indikerer dette tastaturet ikke fungerer.
Tre.
Forbered å utøve for en kort tid for speed test. Trykk på 3 og du vil se en hastighet vises på konsollen som "Target". Når du begynner å bevege seg, vil pedalene begynne å øke til de når den innstilte hastigheten. Dersom diagnostikk sviktet noen av testene utføres, erstatte konsollen.

Mekanisk


en.
Sjekk kjøre tog hvis du hører lyder som for eksempel sliping eller økt vibrasjon under øvelsen rutine. Trekk ut stairmaster og ta av dekslene på begge sider.
To.
Se på beltet for å se om det er slitt eller ikke montert riktig. Hvis beltet ikke er sikker, kan dette være en årsak til støyen hørte under øvelsen rutine.
Tre.
Flytt hver av stasjonen og gå kjeder for å se om de beveger seg fritt. Bytt kjedene hvis du merker rust, skade eller om de er stive. I tillegg fjerner sjakter for pedalen og nivellering armer. Se etter skader og en samling av avfall. Rengjør med en myk klut lett fuktet med olje. Sett på armen og spaken sjakter når du er ferdig.


Previous:nothing Next:hvordan å følge en diett uten korn og sukker

Relaterte artikler


 • blenderized dietter å gå ned i vekt
 • hvordan du finner GNC butikker
 • hvordan å bli motivert i å miste vekt
 • forklare bmi
 • hvordan du ser livlinjen
 • de beste måtene å få seks pack abs
 • liste over matvarer som inneholder kinin
 • ulemper med å bruke sukker erstatter
 • hurtigvirkende karbohydrater liste
 • hvordan du feilsøker en stairmaster 4600 cl
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com