hvordan du bruker kombucha som har gått dårlig

Skrevet av: Tone Paulsen oppdatert: 2012-09-12
Kombucha er en type gjæret te antas å ha helse-øker egenskaper. Kombucha er brygget på en måte ikke ulikt produksjon av øl, og kan gjøres hjemme ved hjelp av en enkel gjæringsprosess. For å gjøre Kombucha, du trenger bare å legge en bakterier-acetobacteri-til et vann og gjær løsning og vent til det å gjære. Kombucha har en svak alkoholprosent og drikke kan bli gjenopplivet dersom neglisjert av re-tenner gjæringsprosess

Du trenger:. .
Vann
Kombucha kultur.
Glasskrukke.
Svart te.
Musselin klut.
Gummistrikk


en
Skill kultur fra vannet ved å ta Kombucha container og fjerne Scoby -. . Den harde, sopp-lignende kulturen på overflaten av teen . The Kombucha kultur kan stå i flere uker uten fôring og overleve, så du trenger ikke å kjøpe en ny kultur og starte fra scratch.
To.
Legg til en liter av brygget svart te til en glasskrukke. Vent til te å kjøle ned (legge til Kombucha kultur å kokende vann vil drepe det), og deretter legge til din Kombucha kultur. Kulturen er noen ganger referert til som "mor" fordi det vil produsere mer kulturer, og fra disse kulturene vil du være i stand til å produsere mer te, og så videre. En Kombucha kultur bør gi deg en uendelig mengde Kombucha te.
Tre.
Tilsett 150 gram sukker til svart te og bland med en treskje. Plasser Scoby kulturen på toppen av den avkjølte te og sukker løsning, dekke glasskrukke med musselinet klut og slips ned med en gummi band.
Fire.
La oppløsningen stå i en varm sted å gjære i flere dager til en uke. Deretter tømme te fra glasskrukke og drikke. Du kan dele opp Scoby i så mange biter som du ønsker og begynne brygging nye kulturer fra hvert "barn" av den opprinnelige Scoby moren. Du kan la Scoby i kjøleskapet i en uke om nødvendig, det slumrer for denne gang (dvs. det vil ikke vokse), men ikke la det for noe lenger enn dette, eller den vil dø. Du må holde fôring Scoby med sukkervann løsningen for å holde det i live.


Previous:nothing Next:hva slags mat ikke forårsaker oppblåsthet?

Relaterte artikler


 • kapha krydder
 • hvordan å erstatte høyt sukker mat med sunn mat
 • ADHD og kosthold hos barn
 • urter for å stoppe sukker cravings
 • hvordan du registrerer min Vemma virksomhet
 • hvordan å lage en vekt overvåkere kylling cacciatore oppskrift
 • dietter for en eldre person
 • hvordan du bruker Gakic hardcore
 • næringsrik frokost mat
 • flytende diett tips
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com