hva er farene av glukose i store doser?

Skrevet av: Anne Brit Lystrup oppdatert: 2012-09-06
Glukose vises i kombinasjon med fruktose som sukker, og kroppen kan produsere det fra mange av maten du spiser. Det er ditt drivstoff. Enten du spiser glukose i store doser eller produserer store mengder av det, har for mye glukose en negativ innvirkning på helsen på flere måter. Å se på mengden mat du spiser er en måte å kontrollere glukose inntak, men en annen er å holde et øye på innholdet i maten din. Mat produsenter legge søtstoff i uventede produkter som ketchup, salat dressinger og brød for å lokke forbrukerne.

Fedme

Dr. Frank Hu ved Harvard School of Public Health i Boston mot en 12 oz. kan brus til en oral glukosetoleransetest.Kroppen lagrer glukose du ikke brenner av så mye energi ved å trene som fett. Overflødig kroppsfett kan føre til høyt blodtrykk, åreforkalkning, hjerte-og nyresvikt.

Diabetes

Over tid, kan store mengder glukose øke forekomsten av type 2 diabetes. Mens det er andre faktorer som avgjør om du vil ha diabetes, slik som familien din historie, i Nurses 'Health Study, og Health Professionals Follow-Up Study viser en sammenheng mellom sykdommen og økt forbruk av søte drikker.The Nurses 'Health Study viste også en sammenheng mellom svangerskapsdiabetes og forbruket av brus.

Gastrointestinal Distress

For store mengder glukose, mer enn 20 til 50 gram per dag, kan føre til diaré. Ytterligere symptomer kan være kramper og kvalme.

Immune Problemer

For store mengder glukose kan redusere motstand mot sykdommer ved å påvirke funksjonaliteten til hvite blodlegemer og skyter insulin nivåer. Sistnevnte kan påvirke produksjonen av visse hormoner og gjøre kroppen mer sårbar for infeksjoner.

Dental problemer

Selv om det er lettere å børste vekk ekstra sukker fra tennene enn det er å fjerne den fra livlinjen, tennene og derfor generelle helsen kan lide av for mye glukose.

Utmattelse og tap av Produktivitet

Du kan få en rask serie av energi fra en stor mengde sukker, men har du mest sannsynlig vil krasje rett etter. Det kan også føre til hodepine, som vil ha deg ute en fin rolig sted å legge seg ned og hvile.


Previous:nothing Next:ingrediensene i freedent gum

Relaterte artikler


 • myse-/valle-/vasslepulver applikasjoner, og bruker
 • ser bra tips for å hjelpe deg å se og føle deg på topp
 • hvordan å sammenligne dietter på eDiets
 • hvordan du øker soya i dietten
 • frokostblandinger som inneholder noen ris eller mais
 • den beste mat å kutte fett
 • hvordan å lage en badstue dress
 • mat for å øke funksjon i skjoldbruskkjertelen
 • hvordan å opprettholde et sunt daglig kosthold
 • Hva er fordelene med alkalized vann?
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com