dietter for fitness

Skrevet av: Mona Storm Nilsen oppdatert: 2012-09-08
Enten du er ung, middelaldrende eller gammel er det ingen hemmelighet at å bo i form og spise næringsrik mat er en av nøklene til en sunn livsstil. . I tillegg til å føle deg bedre, kan riktig fitness dietter gir deg mer energi og hjelpe deg å føle og se levende.

High-Protein Diet

High-protein dietter er populære blant slankere som ønsker å få muskel massen. I motsetning til noen dietter, vil du ikke spise mindre når du er på en høy-protein diett. I stedet kutte deg ut karbohydrater og erstatte dem med høy protein mat. High-protein dieters vil spise magert kjøtt som kylling og tunfisk -. Samt protein barer og bananer for snacks

The South Beach Diet

The South Beach Diet er en tre-fase kosthold designet for å være enkelt nok slik at du kan innlemme det i en travel hverdag. Formålet med den første fasen, som varer bare to uker, er å eliminere cravings. Kosthold vil bestå hovedsakelig av protein. Under den andre fasen, vil du fortsette å spise protein, men vil innlemme karbohydrater i kostholdet ditt. Karbohydrater fra hele-korn og frukt er ansett å være "gode karbohydrater" og er tillatt i denne fasen. Den siste fasen fokuserer på å inkludere vaner lært av de to første fasene i din faste livsstil. I denne fasen av kostholdet ditt, restriksjoner blir mindre imponerende, og du vil kunne legge til desserter i dietten din.

Special K Challenge

The Special K Challenge er godt egnet for de som ønsker å raskt miste noen pounds uten å forplikte deg til et langsiktig livsstilsendring. I løpet av denne to-ukers utfordring, vil slankere spise Special K frokostblanding, rister protein eller protein måltid barer i stedet for to måltider. For ditt tredje måltidet er du mindre begrenset og fri til å spise et måltid etter eget valg. Du er også lov til å spise to snacks en dag som protein barer eller kjeks. I motsetning til noen dietter, er du ikke begrenset fra å spise frukt eller drikke drikkevarer.


Previous:nothing Next:soyamelk komplikasjoner

Relaterte artikler


 • hva slags mat er tillatt i en hvete diett?
 • bruken av rød, gjæret ris pulver
 • karbohydrater kontra fett gram
 • vitaminer som hjelper deg med å fokusere
 • hvordan å sammenligne sukker til honning
 • Hva er fordelene med et næringsrikt kosthold?
 • matvarer som hindrer uti
 • hvorfor decongestant inhalers brenne?
 • kan du spise egg fra høner på antibiotika?
 • mulige årsaker til plutselig vektøkning
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com