den beste dietten piller for menn

Skrevet av: Line Eeg oppdatert: 2012-09-09
Ikke bare skiller menn fra kvinner i hvordan og hvor de opplever vekt, men menn og kvinner er også forskjellige mål for vekttap. Menn har bekymringer knyttet til å holde muskelmasse i løpet av fett tap prosessen og er interessert i sculpting kroppen sin når de mister kroppsfett. Tallrike over disk alternativer er tilgjengelige, men få har FDA godkjennelse. De fleste produkter kommer med en pengene-tilbake-garanti og anbefalinger for produktet skal brukes i forbindelse med plan for mosjon og sunn ernæring.

LipoFuze

I følge produsenten, fungerer LipoFuze Labs, hovedingrediensen i LipoFuze, fucoxanthin, ved å redusere gevinst på fettvev. LipoFuze hevder å øke muskelmasse mens du brenner fett kalorier via ti vekttap ingredienser. Ingredienser inkluderer grønn te, razberi K, forslean, guggul EZ, Synephrine HCL og DHAE.

Nuphedragen

Nuphedragen, produsert av Devmin Research Development, hevder å produsere vekttap ved å diktere kroppens kommandoen signaler knyttet til vekt gevinst og vekttap. Devmin hevder at produktet forandrer kroppens kjemi å stimulere metabolismen, undertrykker appetitten og øker insulin. Ingredienser inkluderer dicaffeine Malate, chocamine, phenylethylamine og Synephrine.

Clinicallix

Produsert av Clinicallix Labs, hevder Clinicallix skal inneholde tre vekttap ingredienser i forskningsbasert mengder. Det er markedsført til den gjennomsnittlige dieter som søker kort sikt og lang sikt vekttap mål.

Alli

Produsert og utviklet av GlaxoSmithKline, er Alli FDA godkjent og kan kjøpes uten resept. Xenical, eller Orlistat er Alli viktigste ingrediens. Alli reduserer kroppens fett absorpsjon ved å blokkere lag 25 prosent av fettinnholdet spist av dieter. Alli er ikke uten bivirkninger, som inkluderer vitaminmangel, luft i magen og løs avføring. I motsetning til mange diett piller som er tilgjengelige uten resept, ikke Alli ikke tilbyr en pengene-tilbake-garanti. Imidlertid er FDA godkjennelse trøst til forbrukere.

L-arginin, Acai Berry og Tribulus Terrestris

L-arginin, acai bær og Tribulus terrestris fungere godt i kosten piller utviklet for menn. L-arginin, en aminosyre som brukes til å lage kreatin, L-glutamat og L-prolin, funksjoner for å forbedre kroppens testosteron produksjonen, øke muskelmasse og legge til rette metabolisme. Den acai Berry er innfødt til Brasil, og er påstått å øke muskelmasse, regulerer kroppens pH nivå og rense kroppen for giftstoffer. Tribulus terrestris har vært benyttet som en urtemedisin i Kina og virker ved å øke testosteron nivåer og øke muskelmasse.


Previous:nothing Next:matvarer som stimulerer dopamin produksjon

Relaterte artikler


 • gjør innpakning kroppen i plast smelte bort fett?
 • hvordan gjøre maten fordøye raskere
 • helsemessige fordelene av naturlige full spektrum lys
 • krets rutine treningsøkter
 • hva betyr bio-baserte mener?
 • mikrobølgeovn måltider for en diett
 • som fet mat bør du ikke spise?
 • anbefalte b vitaminer
 • vannforbruk tips
 • hvordan få flatere mage fort
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com