body makeover tips

Skrevet av: Vivian Håndstad oppdatert: 2012-09-11
Kanskje du har nylig bestemt at kroppen din er ikke i den formen det skal være. Kanskje du vil miste en betydelig mengde vekt eller kanskje du bare ønsker å passe i din gamle jeans igjen. Uansett, å oppnå gode resultater fra en kropp er makeover avhengig av å sette mål og følge gjennom med planen. Nøkkelen til din suksess vil være å ha riktig motivasjon og følge sunt kosthold og mosjon rutiner.

Motiverte Mind-Set

The spise og fitness vaner som har ført deg til din nåværende vekt er lært vaner som er en del av din livet. Ifølge shape. com, "for å virkelig forandre kroppen din og vekten din, må du ha rett mind-set. " Klargjøre tankene dine for en kropp makeover vil hjelpe deg til å feste med planlegge og oppnå varige resultater.Den første delen av å utvikle et godt sinn-set er å være ærlig om grunner for å ville gjøre over kroppen din. Du vil kanskje forbedre din helse eller bare legge muskel definisjon i armene.Suksess er også avhengig av å fjerne distraksjoner som kan hindre deg fra å fokusere på rutinen. Du bør også endre tankesettet om å spise slik at du ikke spiser for mye under stressende situasjoner. Alle som starter en makeover plan bør erkjenne at feil vil bli gjort, men vær forberedt på å lære av disse feilene i stedet for å falle tilbake på dårlige vaner.

Øvelse Rutine

Trening er viktig for kroppen makeovers fordi det forhold musklene å brenne fett raskere og legge definisjonen til kroppen. Fitness ekspert Bob Greene råder kombinere tre typer trening for maksimale resultater. Kardiovaskulær trening, som løping eller aerobic, bør være intens nok til at du kan snakke litt, men er fortsatt andpusten. Mål for 30 minutter med kardiovaskulær trening minst tre ganger per uke for å starte.Styrketrening øvelser som vektløfting og push-ups er avgjørende for en fitness rutine, men Greene forklarer at folk venter for lenge mellom settene repetisjoner. Ideelt sett bør du bare la 20 til 30 sekunder før du starter et nytt sett.Funksjonelle øvelser er den tredje komponenten av et godt treningsprogram. Disse øvelsene inkluderer crunches, trekker på skuldrene skulder og strekninger som varme opp musklene for å unngå skader under strengere komponenter i treningen.

Velbalansert kosthold

Populære dietter lure noen til å tro vekttap suksess kan oppnås ved å fjerne visse typer matvarer. Selv om dette er sant for å kutte søtsaker og snacks, mange dietter utelate matvarer som er avgjørende. Ditt kosthold bør fortsatt ta med frukt, grønnsaker, kjøtt, korn og litt fett. Kroppen trenger protein for å bygge muskler, mens frukt, grønnsaker og korn forsyne oss med karbohydrater som drivstoff kroppene våre.For å oppnå vellykket vektreduksjon, må du kanskje kutte noen kalorier og gjøre mat erstatninger. Velg magre proteinkilder som fjørfe og fisk over kjøtt med høyere fettinnhold. Bytt til komplekse karbohydrater kilder, som for eksempel frukt og grønnsaker og matvarer laget av hele korn. Ditt kosthold bør inneholde rikelig med frukt og grønnsaker fordi de forsyner oss med vann, fiber, vitaminer og næringsstoffer.


Previous:nothing Next:mat med høyt serotonin

Relaterte artikler


 • Tlf kosthold mat å spise
 • Listen over karbohydrater
 • problemer med en dårlig diett
 • muskelmasse få diett plan tips
 • felles hjerneføde
 • retninger for Hydroxycut utfordringen
 • mat og drikke som inneholder sulfites
 • hvordan du kjøper diett mat online
 • hvordan du sporer sunne vaner
 • diet pill risiko
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com