MRE alternativer

Skrevet av: Anne Marie Jensen oppdatert: 2012-09-11
På syttitallet, trengte NASA noe å erstatte sine rør-baserte astronaut måltider. Militære forskningslaboratorier opprettet den første MREs (Meals klar til å spise, eller motsvar poser) for å møte dette behovet. Etter NASA vellykket vedtatt en veske-basert system, så den militære verdien og erstattet deres felt rasjoner med motsvar poser. Siden da disse motsvar poser har blitt kontinuerlig forbedret i MREs vi ser i dag. En MRE's multi-lagdelt posen er mer praktisk enn en kan, men det er like flinke til å bevare maten. Hvis du leter etter noe billigere, mer kompakt og lettere å finne, her er noen alternativer.

Kjøtt og Rice Porsjon

Et godt sted å finne MRE alternativer er din lokale matbutikk. Når du surfer ser midtgangene for fisk eller kylling filet i folie poser. Disse posene veier 04:56 gram og koster ca $ 2 mindre du har en kupong. Du kan få dem i mange forskjellige krydder som passer dine preferanser. Du kan også finne 8,8 unse ready-to-eat pouches av bønner og ris eller smakstilsatt ris for omtrent samme pris. Legg til en pop-top boks med fruktsalat for en komplett måltid. Å lage en kompakt pakke som varer enda lenger, bruker et vakuum sealer. Dette gjør-det-selv smaker MRE bedre og koster mindre enn den militære versjonen.

Freeze Tørket Forretter

Hvis du har en stor sportsbutikk i ditt område, fryse tørket matvarer er et annet godt alternativ. De kan være dyre, men de er favorisert av backpackere for sin lette vekt, kompakt størrelse, komfort og smak. Med en holdbarhet på 25 år eller mer, fryse tørket forretter vare lenger enn MREs men du trenger vann for å fikse dem. Siden fryse tørking låser i smak og tekstur, når du rehydrate og varme disse forretter de smaker nesten frisk. De fleste fryse tørket forretter kommer i to-serving poser. Bare legge dem til i kokende vann for å lage et varmt måltid.

Meal Replacement Barer og Drikke

Idrettsutøvere og kroppsbyggere bruker energi barer og protein drikke i sitt daglige treningen rutiner. Deres behov for rask og enkel ernæring skapt et marked for måltid erstatning produkter og i dag de er overalt. Disse produktene varierer i pris fra én til flere dollar, og de er designet for å levere en god balanse av næringsstoffer, proteiner, fett og karbohydrater uten å bremse deg ned. Siden disse måltid erstatninger er lette å fordøye, assimilerer kroppen dem raskt og konverterer dem til energi. Måltid erstatning vibrering kommer i 250 calorie åtte unse flasker som leverer ca 10 gram protein, 40 gram karbohydrater og fem gram fett. En 370 calorie måltid erstatning bar gir ca ni gram protein, 48 gram karbohydrater og 18 gram fett. De varer ikke liker en MRE men levere de store ernæring.


Previous:nothing Next:hvordan får en mineral i en celle?

Relaterte artikler


 • kostanbefalinger for frukt og grønnsaker
 • mat som smelter mage fett
 • liste over mat høy i fenoler
 • tillatte matvarer i leveren rens kosthold
 • vegetarisk kosthold for eldre
 • fordelene ved å spise frukt og grønnsaker
 • hvordan du beregner den ideelle vekten etter alder og høyde
 • fordelene med fruktose
 • mat å spise for å unngå sykdom
 • spesifikasjoner for en Breville kompakt juice fontenen
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com