Atkins induksjon breakfast ideer

Skrevet av: Anne Brit Lystrup oppdatert: 2012-09-10
De fleste dieters gruer begynnelsen på en ny diett, som syner av strenge regler og smakløst mat vevstol store. På Atkins Diet, derimot, tilbyr den første fasen (Induction) dieters et bredt utvalg av mat som kan spises når som helst. Unngå å falle inn i en frokost brunst ved å få kreative og finne nye, low-carb erstatter favoritt frokostretter.

Eggeretter

Høy i protein, egg er en ideell mat for de som er i Atkins Diet Induction fase. Men ikke bare begrense seg til forvrengt eller over-lett. For klassisk amerikansk frokost, prøve to egg sol-side opp med en side av bacon, også en Atkins-godkjent Induksjon mat. For en elegant brunch med venner, bør du vurdere en klassisk frittata med geitost, artisjokkhjerter, løk, sopp og friske urter. Følge med dette rett med en side av dampet asparges, kledd lett i olivenolje og sitron krydder. Å starte morgenen med litt mer kick, improvisere en Atkins-vennlig versjon av nerver av stål når rancheros ved nødlanding tortillas og serverer egg over en seng av stekt paprika. Topp med ost, rømme, chorizo, hjemmelaget salsa og oliven.

Supper

For de kalde morgener hvor du befinner deg nå for havregryn, vurdere en low-carb suppe i stedet. Prøv en kremet, trøstende gresskar suppe laget med fersk most gresskar, fløte, chili og en dæsj muskat. Awake sansene dine med kylling kjøttkraft spiked med sopp og ingefær --- perfekt for sletting av bihulene når en kald streik, og utmerket for fordøyelsen når som helst. Unngå vinteren saft som Butternut squash, som de er høy i karbohydrater og sukker.

Wraps

Salat kanskje ikke vanligvis bor i frokostbordet, men wide-leaf salat er et utmerket alternativ for å lage raske, wraps low-carb frokost. Bruk mild smør leaf salat å lage en wrap med tunfisk, majones og slivered mandler. Prøv kraftigere hjerter romaine å holde varm eggerøre, kjøtt og grønnsaker. For morgener hjemme, prøv laks-og-krem-ost roll-ups prikket med kapers og servert med skiver tomat og avokado for gourmet bagel opplevelse uten karbohydrater.


Previous:nothing Next:levende mat instruksjoner

Relaterte artikler


 • skolemat vs fastfood
 • over-the-counter appetitt suppressants som virkelig fungerer
 • hjertet sunt desserter for et publikum
 • nas retningslinjer for RDA
 • kan lene rister hjelpe kvinner ned i vekt?
 • bruken av rød, gjæret ris pulver
 • vegetariske kilder til kalsium
 • hvordan å telle kaloriinntaket
 • fem viktigste mat typer som utgjør en diett
 • hvordan å reparere et liv fitness elliptisk
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com