mat å spise med clenbuterol

Skrevet av: Mona Storm Nilsen oppdatert: 2012-08-24
Clenbuterol er en vekt-tap supplement. Ved å redusere fettvev, eller fett, raskt, kan det hjelpe deg å kaste store mengder kroppsfett. Kroppsbyggere, atleter og normal dieters slå til clenbuterol å hjelpe med vekttap. Mens clenbuterol vil fungere uten å endre maten du spiser, vil endre kosthold fart på vekttap. For å få mest mulig ut av clenbuterol og nå målet ditt i vekt enda raskere, vurdere maten du spiser på daglig basis.

Karbohydrater

Karbohydrater består av både sukker og stivelse, og de gir folk med energi. Det finnes to typer karbohydrater: enkle og komplekse. Mens noen diett planer foreslår å kutte ut karbohydrater helt, dette er bare gunstig for kortsiktig vekttap. Å miste vekt og holde den av, integrere karbohydrater i kostholdet ditt. Enkle karbohydrater er lett å fordøye og produsere et kort utbrudd av energi, men de vil ikke holde deg full for lenge. Komplekse karbohydrater, som brun ris, tar lengre tid å bli fordøyd og holde deg full lenger. De gir også en lengre utbrudd av energi. Karbohydrater å spise når du tar clenbuterol inkluderer kli, havregryn, hel-hvete pasta, rotfrukter, yams, linser og grove korn korn. Unngå honning, brus, pudding, godteri, kaker, kjeks og syltetøy.

Protein

Proteiner består av aminosyrer og bidra til å bygge muskler og styrke ditt immunforsvar. For å gå ned i vekt, bestå av mye protein i kostholdet ditt, for eksempel magert kjøtt, laks, egg, nøtter og bønner. Ekstra gode proteiner å inkludere i kostholdet ditt når du tar clenbuterol er melk eller soya melk, tofu,. Og fettredusert yoghurt

Fett

Fett er en nødvendig del av et sunt kosthold i tillegg. I stedet for å fjerne fett helt ut av frykt for ordet, holde "gode" fettet i kostholdet ditt. Bearbeidet mat har den type fett som bidrar til vektøkning, mens mat som valnøtter og mandler, avokado, og raps og olivenolje er faktisk bra for deg.

Advarsel

I følge MSN Health, var Clenbuterol opprinnelig en medikament ment for hester, og det ble forbudt i 1991 av Food and Drug Administration. FDA har ikke godkjent clenbuterol. MSN Helse anbefaler å holde seg til grunnleggende sunn mat og regelmessig trening for å gå ned i vekt, i stedet for å stole på raske løsninger når medikamentet du tar ikke kan være trygge.


Previous:nothing Next:ikke-rødt kjøtt kosthold

Relaterte artikler


 • ernæring og ADHD hos barn
 • tilskudd til sunne familier
 • CoQ10 100 mg fordeler
 • matvarer som hemmer jern
 • gøy kosthold tips
 • hva er RDA for fiskeolje?
 • hvordan man kan kjøpe puriclean
 • den beste protein Shakers
 • diettprogrammer som gir måltider i ontario, canada
 • godt humør kosthold mat
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com