hvordan du kan redusere mengden av gjær i kroppen

Skrevet av: Anne Marie Jensen oppdatert: 2012-08-22
Blant den skjøre balansen som finnes i menneskekroppen er at mellom gjær (en sopp) og såkalte "gode" bakterier. Nærmere bestemt, denne bakterien-regulerer mengden gjær som vokser i munnen og fordøyelseskanalen-også kjent som "probiotiske" bakterier. Overdreven gjær manifesterer seg i flere former. Gjær infeksjoner i munnen eller skjeden fordrive et hvitt, illeluktende utflod, mens intestinal gjær overgrowths kan føre til omfattende problemer som matallergier og sukker ubalanser. Redusere mengden av gjær i kroppen din kan hjelpe med å redusere forekomsten av disse problemene
en
Spis yoghurt på. . regelmessig. Yoghurt inneholder naturlige bakteriekulturer, som proaktivt regulerer gjær og andre sopp i kroppen, hjelpe fordøyelsen og hindre gjær infeksjoner oppstår. Hvis du ikke liker smaken av yoghurt, og blander litt av det inn i den frukt smoothie kan tillate deg å høste dens helsemessige fordeler uten å smake den.
to.
Begrens karbohydrat-rik mat du spiser. Karbohydrater, spesielt "bare sukker" som de finner i brød, desserter og godteri, fôr eksisterende gjær i fordøyelseskanalen og noen ganger gjære-forekommer som i alkohol produksjon-rett inn i fordøyelseskanalen. Ved å være forsvarlig med mengden karbohydrater du spiser, kan du "sulte" dette gjær av livsnerven sin.
Tre.
Begrens bruken av antibiotika. Per definisjon, antibiotika dreper bakterier-gode og dårlige. Når du føler deg syk, kan det være fristende å selvmedisinering med antibiotika du har rundt i huset, men det er viktig å ta dem bare under veiledning av en lege. Når du tar antibiotika, øke regelmessig inntak av yoghurt.
Fire.
Begynn å ta en naturlig soppdrepende, for eksempel hvitløk, olje av oregano eller sitrus frø ekstrakt fra den naturlige delen av din lokale apotek. Hvis gjær problemet er relativt små, går den naturlige ruten-sammen med endringer i kostholdet ditt-vil trolig avhjelpe den tilstrekkelig.
fem.
Se legen din og har foreskrive ham en resept soppdrepende hvis gjær problemene vedvarer etter endring av kosthold og tar naturlig soppmidler. Hvis problemet ditt er veldig alvorlig, kan det krever intensiv terapi for å kurere før du kan begynne foretaket mindre hard forebyggende og terapeutiske tiltak.


Previous:nothing Next:hva er vitamark?

Relaterte artikler


 • king Chlorella ingredienser
 • do druer forårsaker oppblåsthet?
 • farene ved alkoholbruk
 • Dietten til Aussies
 • hvordan teen jenter kan få vekt
 • hva er bivirkningene av universell dyr pak?
 • helserisikoen ved kanel
 • matvarer med høy glykemisk belastning
 • hvordan du kan øke metabolismen og være på vakt
 • mat som trengs for sunt kosthold
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com