hvordan du finner GNC butikker

Skrevet av: Anne Marie Jensen oppdatert: 2012-08-06
GNC startet virksomheten i 1935 med en enkelt butikk i Pittsburgh, Pennsylvania. På den tiden, var selskapets navn Lackzoom. Entrepreneur. com rapporterer at den opprinnelige butikken solgt yoghurt, honning og korn. Da selskapet utvidet, endret navn til General Nutrition Centers. I juni 2010 rapporterte GNC at den selger sine produkter til mer enn 7100 steder over hele verden. GNC butikker funksjonen vitaminer, urter, protein tilskudd, hudpleieprodukter og kosttilskudd for idrettsutøvere

Du trenger:.
Computer.
Internett-tilgang.

Søk med amerikansk ZIP Code


en.
Besøk GNC hjemmeside og naviger til "Store Locator" i nedre venstre delen av GNC hjemmesiden.
to.
Klikk på boksen som sier "Angi postnummer. " Skriv inn postnummer for området der du vil finne en GNC butikk i søkeboksen og klikk "SØK" knappen. Søket vil automatisk returnere resultater for ZIP koder i nærheten det du skrev.
Tre.
Undersøk resultatet av søket ditt. Butikkene nærmest ZIP koden du skrev inn, blir på toppen av listen.
Fire.
Klikk på "Get Map" for butikken du ønsker å besøke. Et kart som markerer plasseringen av butikken åpnes i et eget nettleservindu.
Fem.
Skriv adressen din i boksen "B" under adressen til GNC butikken i "Get Map og veibeskrivelse "i øvre venstre del av siden. Siden vil automatisk produsere en rute som starter i butikken. Klikk på teksten lenken "Reverse Veibeskrivelse" for å få veibeskrivelse fra ditt utgangspunkt til butikken.

Postal Code, stat Navn og internasjonale søk


en.
Besøk GNC nettsiden og velg "Store Locator"-knappen i navigasjonslinjen nær toppen av side. Den "Store Locator" linken vises øverst på hver side på nettstedet.
To.
Skriv inn amerikanske eller kanadiske postnummer inn i boksen til høyre for "Søk etter postnummer "eller klikk pil ned til høyre for boksen som sier" Søk etter State /Province "og velg en tilstand etter navn eller klikk innenfor omrisset av staten på kartet. Hvis du vil søke etter en GNC butikken utenfor USA og Canada, klikk på pil ned på boksen som sier "Søk Internasjonalt" og velg et land.
Tre.
Velg en butikk fra liste med resultater.
fire.
Klikk på "Get Map" for det stedet du ønsker å besøke. Et kart som markerer plasseringen av butikken åpnes i et eget nettleservindu. Kart er ikke tilgjengelig for alle steder.
Fem.
Skriv inn adressen i boksen "B" under adressen til GNC butikken i "Get Kart og veibeskrivelse" i øvre venstre del av siden. Dersom nettstedet er i stand til å identifisere posisjonen din, og butikken plasseringen, vil nettstedet automatisk produsere en rute som starter i butikken. Klikk på teksten lenken "Reverse Veibeskrivelse" for å få veibeskrivelse fra din adresse til butikken.

Tips og advarsler


 • Hvis kanadiske provinser ikke vises i drop- nedover listen merket "Søk med stat /provins," du kan få tilgang til en liste over butikker i Canada ved å velge "Canada" fra drop-down liste over internasjonale plasseringer.
 • Noen GNC butikker er oppført i den hvite sider av telefonboken under navnet "General Nutrition Center. "
 • Mange GNC butikker er små storefronts i store kjøpesentre. Det kan være lurt å merke seg at telefonnummeret i GNC søkeresultatene og ringe butikken for å bekrefte sin nøyaktige plassering i kjøpesenteret.


 • Previous:nothing Next:den monavie svindel

  Relaterte artikler


 • frukt og grønnsaker for huden
 • som frukt og grønnsaker bygge bein?
 • hvordan å øke hastigheten på fettforbrenning
 • godt og sunt kosthold for menn
 • Forskjellen mellom hele korn brødet og hvetebrød
 • hva slags mat er næringsrik for tenåringer?
 • fordelene ved å spise frukt og grønnsaker
 • det minimun daglige vitamin krav
 • hvordan du beregner BMR rente
 • informasjon om SSS kolloidalt sølv
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com