hva personlighetstrekk bør en person ha å utmerke seg som en atletisk trener?

Skrevet av: Catrine Blikom oppdatert: 2012-08-26
En atletisk trener er en spesialisert type trener, og som trener må du holde ørene åpne. Lære om klienten og hva som interesserer henne vil hjelpe deg å lære å designe dine økter sammen og sette opp en plan for suksess. Kunder er ikke bare en lønnsslipp, er de folk, og hvis du lære å behandle dem på den måten den kan gjøre jobben enklere og mer vellykket.

Evne til å holde deg rolig

Som trener vil du presser trainee for å lykkes. Suksess vil bety at han vil presse grensene sine, og som han presser disse grensene, vil svikt oppstår av og til. Denne feilen kan frustrere din klient og resultere i at han sa ting ut av frustrasjon. Som trener må du innse at disse ikke er personlig angrep og beholde roen selv når kunden har mistet besinnelsen.

Quick Thinker

Vær forberedt på en nødsituasjon som fysisk trener. Selv om din klient har gjort alt riktig oppvarming øvelser og løfter en vekt som passer for henne, kan en skade oppstå. Vær rask til å reagere på eventuelle skader som klienten mottar. Dette kan bety ringer over en annen trener for å hjelpe deg i å hjelpe din klient. Det kan også kontakte nødetater, slik som å ringe 911 for mer hjelp.

Kreativitet

Ikke alle er motivert av de samme tingene i livet. Når du har en klient som arbeider mot et mål, da trener du må forsøke å finne måter å motivere ham. For noen klienter, kan dette innebære å være aggressive og gi negative tilbakemeldinger når klienten din ikke klarer å møte et mål du vet han er i stand til å nå. Andre traineene kan reagere dårlig på aggresjon og trenger en mer støttende miljø. Hjelpe kunden ved å feire små suksesser på vei til større fitness mål.

Persistens

Ikke gi opp på klienten, selv om det er klart at hun ønsker å gi opp selv. Hvis hun begynner å gjøre mangler avtaler et fast mønster, gi henne en telefonsamtale. Spør hvorfor hun ikke deltar henne avtaler. Understrek under telefonsamtaler at hun ikke kan oppfylle sine mål ved å unngå henne avtaler, og at det er viktig at de to av dere arbeider sammen.

Sterk Listener

Hør hva din klient forteller deg. Finn ut hva kunden største hindringene er. Når du hører om en mulig hindring, ha dette i bakhodet når du oppretter kundens opplæringsplan. Hvis du snakker med ham og høre på ham, vil han avsløre elementer som bidrar til å motivere ham, samt årsaker til feil og ting som kan bidra til at svikt. Hvis du lytter nøye, vil dette hjelpe deg i utformingen av planen for ham å møte sine mål.


Previous:nothing Next:hvordan man kan forebygge krysskontaminering på en kokk linje

Relaterte artikler


 • problemer med Atkins introduksjonsfasen
 • de beste kosttilskudd for menn
 • hvordan å behandle ADHD gjennom kosten
 • hvordan eliminere raffinert sukker
 • Hva er fordelene med acai blast?
 • hvordan å slanke seg hofter og lår
 • å spise en diabetiker diett på den enkle måten
 • muskel bygging mat for kvinner
 • matvarer for å eliminere magen fett
 • Hvordan kan jeg gå ned i vekt med en alt-vegetabilsk kosthold?
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com