gratis lett slanking tips for tenåringer

Skrevet av: Øyvind Werrum oppdatert: 2012-08-11
Slanking er aldri enkelt, men det trenger ikke å være en elendig opplevelse heller. Trikset er å gjøre det hyggelig og selv interessante ved å være åpen for et utvalg av næringsrik mat og nye aktiviteter. Det hjelper også til å belønne deg selv for å ha disiplin til å holde med det. For tenåringer, er det en rekke helse-relaterte programmer og nettsteder, og som tilbyr gratis rådgivning for å holde deg motivert og nå målene dine.

Spis en sunn frokost

The Mayo Clinic råder som en næringsrik frokost vil jumpstart stoffskiftet, gir deg energi og holde deg fra å spise for mye i løpet av dagen. Fullkorn frokostblanding eller toast, yoghurt eller et egg vil gjøre, men frokost må ikke bestå av konvensjonell mat. Prøv en peanut smør sandwich eller rester fra i går kveld middag sammen med litt frisk eller tørket frukt. Smoothie laget med yoghurt eller soya melk, frukt og protein pulver tar nesten ingen tid til å gjøre og vil balansere blodsukker gjennom dagen og hjelpe til med vekttap. Eksperimenter med ulike kombinasjoner for å holde det interessant.

Munch på næringsrik Snacks

Hvis du får munchies i mellom måltidene, eller bare ha en matbit mens de gjør lekser eller ser på TV, ikke frata deg selv. Bare droppe brus og chips og lager på kjøkkenet med næringsrike alternativer som smaker godt. Disse kan inneholde black bean dip med fullkorn kjeks, hummus på hele hvete pita, vanlig fettredusert yoghurt med friske eller frosne bær og valnøtter, streng ost med røde druer eller eple skiver med peanøttsmør og rosiner. I stedet for brus, prøve glitrende vann med sitron eller lime skive. Ifølge WebMD, sikrer snacking at kroppen ikke går tom for drivstoff, og også bidrar til å kontrollere humørsvingninger.

Finn morsomme måter å Excercise

Kunsten å få nok mosjon er å finne en aktivitet som er gøy. Hvis du kjører eller aerobic klasser er ikke for deg, start ved å ta hunden på tur. Eller hvis du ikke har en hund, tilby dine tjenester som en hund-rullator for naboene, og gjøre litt penger som du kan lagre for de mindre størrelse klær du må kjøpe.Utfordre deg selv ved å få en skritteller og øke dine skritt hver dag. Prøv sykkel-riding, skating, dans, tennis, eller få en hoppe tau, Hula bøyle eller trampoline. Start ut sakte hvis du er ute av form. Du vil snart finne ut at trening vil du føle deg bra mentalt som de endorfiner begynne å pumpe gjennom blodet ditt, øke din selvfølelse.

Belønning Din fremgang

Feire hver vekt-tap milepæl ved å behandle deg selv til noe spesielt som ikke involverer mat (eller for mye stillesittende atferd) og vil forsterke din stadig positive selvbilde og ny livsstil. Slike belønninger kan inkludere et par sko, en ny hairsyle, en manikyr, kosmetikk, noen morsomme smykker, sportsutstyr, karate eller gitar klasser, konsertbilletter eller mobiltelefon tilbehør. Eller du kan betale selv ved å sette bort noen penger for det spesielle strand ferie du planlegger.


Previous:nothing Next:hvordan å bruke hCG dråper

Relaterte artikler


 • en enkel diett plan
 • balansert måltid ideer
 • hva er utgjør av glukose?
 • kan du spise egg fra høner på antibiotika?
 • Butternut squash virkninger på huden
 • interessante fakta om ikke-fett yoghurt
 • nitrix retninger
 • diett tips for å miste fett
 • gym trening rutiner for kvinner
 • klar hud kosthold tips
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com