former for squalene kosttilskudd

Skrevet av: Christian Boreg Lars oppdatert: 2012-08-05
Squalene er et naturlig stoff som er kjent som tran eller hai tran. Squalene har mange helsefordeler, inkludert muligheten til å styrke immunsystemet, demme opp for kreft og forbedre hjerte helse. Squalene er høy i omega-3 fettsyrer, en forbindelse som er kjent for å fremme hjerte helse. Den har en fuktighetsgivende effekt på huden og kan bidra til å forebygge rynker. Squalene er vanligvis brukes i kosttilskudd, medisin og kosmetikk.

Liquid

Liquid squalene kosttilskudd selges i de fleste helse-butikkene som bærer kosttilskudd. Det kan bli fortært ved å legge den til din favoritt oppskrift. Noen foretrekker å bare ingest en skje av væsken hver dag. Selv om flytende form vil legge igjen en fishy smak i munnen, mange insisterer på å bruke flytende form på grunn av helsemessige fordeler.

Gelcaps

Squalene gelcaps la forbrukerne til å ta squalene i pille form, redusere opplevelsen knyttet til væske squalene forbruk. Du bare tar en eller to gelcaps gjennom munnen hver dag og bruke vann for å hjelpe vaske det ned. Etter å svelge gelcap, vil magen bryte ned det ytre belegg slik at kroppen kan absorbere sunne squalene. Du kan finne squalene tilskudd på de fleste helse og ernæring butikker.

Kosmetikk

Squalene blir introdusert til mange kosmetikk-og hudpleieprodukter fordi det er en naturlig glidemiddel som gir fuktighet til huden. Våre lever naturlig produserer noen squalene, så å bruke det lokalt ikke ville innføre en utenlandsk materiale til huden din. Den antioksidantegenskaper av squalene antas å forhindre skade som fører til nedbryting av kollagen og elastin i huden din. Det kan hjelpe lindre hudsykdommer som eksem og psoriasis, og er også nyttig for kronisk tørr hud. Du kan ganske enkelt bruke flytende squalene supplement til huden din, eller kjøpe et kosmetisk produkt, for eksempel lotion, som inkluderer squalene i formelen sin.


Previous:nothing Next:fortykkelse kraft guar gum vs brød mel

Relaterte artikler


 • fettforbrenning dietter for menn
 • faren for nitrat i kjøtt konserveringsmidler
 • hvordan du kan øke stoffskiftet 30 prosent i 10 minutter uten trening
 • hvordan å bytte til en rå diett
 • tilskudd til sunne familier
 • top kolon produkter
 • tillatte matvarer i leveren rens kosthold
 • hva er gode kilder til vitamin b1?
 • slanking og arbeider ut tips
 • naturlige måter å heve blod presssure
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com