diettprogrammer som gir måltider i ontario, canada

Skrevet av: Mona Storm Nilsen oppdatert: 2012-08-15
Det er mange diett programmer som leverer måltider i Ontario, Canada. Noen programmer vil sende deg en engangs forsendelse preparerte frosne måltider som du vil spise for varigheten av programmet, mens andre tilbyr daglige leveranser av ferske måltider. Du kan velge dietter basert på valg av mat, kosthold teorier eller pris. Uavhengig av din smak og budsjett, vil du kunne finne en diett program for deg.

Levert Frozen Måltidene

Det mest økonomiske av leveransen diettprogrammer er de som skipet frosne måltider. Dette inkluderer Jenny Craig og NutriSystem. Disse programmene krever at du betaler en upfront påmeldingsavgift samt prisen på mat og levering. Fordeler inkluderer velge fra en bred liste over måltider, inkludert frokost, lunsj, middag og desserter. Du er også satt i kontakt med en rådgiver som du kan snakke med over telefonen om kostholdet ditt. Disse måltidene er ikke basert på noen diett teorier, men i stedet fokusere på lav-kalori mat.

Zone Diet

The Zone dietten er basert på teorien om at å spise den rette kombinasjonen av karbohydrater, proteiner og fett vil føre til vekttap. Dietten Programmet tilbyr en leveranse tjeneste nylagde måltider som allerede inneholder det riktige forholdet mellom næringsstoffer, slik at du ikke trenger å gjøre noen måling på egen hånd. Hvis du bor i Greater Toronto Area (GTA) du kan ha dine måltider levert til deg fersk hver dag. Utenfor GTA, leveransene skjer to ganger i uken. Når du bestemmer deg for å delta i programmet, har du en ernæringsmessig konsultasjon over telefon og måltidet planen er basert på resultatene av denne høringen.

Glykemisk indeks dietter

Bistro MD leverer måltider som har en lav glykemisk belastning. Dette holder blodsukkeret regulert og er spesielt nyttig for diabetikere. Disse måltidene er pre-pakket og frossen, men tilbyr mer gourmet ingredienser enn det grunnleggende lav-kalori levering dietter. De er også dyrere enn grunnleggende programmer, men ikke krever registrering avgifter eller tilby rådgivning.

Nutrition i Motion

Dette programmet tilbyr ferske måltider på døren hver morgen. Vektleggingen av disse måltidene er at de ikke blir behandlet. Måltidene er fastsatt for deg etter at du går en online diett analyse. Ernæringsmessige rådgiving er tilgjengelig online, via sitt nettsted.

Heart-Healthy Meals

Dette programmet tilbyr ferske måltider på døren hver morgen. Vektleggingen av disse måltidene er at de ikke blir behandlet. Måltidene er fastsatt for deg etter at du går en online diett analyse. Ernæringsmessige rådgiving er tilgjengelig online, via deres nettsted.


Previous:nothing Next:typer jern kosttilskudd

Relaterte artikler


 • hvordan du kan redusere vekten og øker forbrenningen med juice
 • fordeler og ulemper med å drikke melk
 • alternativer til kosthold
 • hvordan å legge på i en uke
 • makrobiotisk spise
 • sengetid snacks som hjelper deg å forbrenne fett
 • vannflasker for personer med svelgeproblemer
 • gode kilder til vitamin b2
 • raske måter å miste vann vekt
 • mat å spise på et tørt kosthold
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com