dietter for triatlon

Skrevet av: Anne Marie Jensen oppdatert: 2012-08-26
Optimal ernæring er avgjørende for topp ytelse. Trening hardt må komme hånd i hånd med riktig kosthold for å nå dine fitness mål. Triathlon er en kontinuerlig utholdenhet hendelse over varierende avstander, over tre disipliner: svømming, sykling og løping. Spise riktig vil hjelpe utvinning, gir energi, utvikle nerve-muskel reflekser og hjelpe en utøver nå og opprettholde sitt mål kroppsvekt og sammensetning.

Karbohydrater

Under trening, karbohydrater lagres i kroppen som glykogen er konvertert til glukose-kroppens viktigste energikilde. En Triathlete må opprettholde langvarig kraftig mosjon, og hans evne til å gjøre det på er direkte relatert til nivået av muskel glykogen i kroppen;. Lagret etter inntak av karbohydraterKarbohydrater kommer i to former: Enkle karbohydrater, ofte referert til som sukker er enten uraffinert eller raffinert. Uraffinert karbohydrater kan spises på anledning og finnes i de fleste frukter og grønnsaker. Raffinert enkle karbohydrater bør ikke funksjonen i en Triathlete kosthold. Disse finnes i de fleste behandlet, sukkerholdig mat, tilberedt mat, sauser og brus.Complex karbohydrater gir en langsom-frigjørende og vedvarende kilde til energi. Fant i en rekke matvarer, fra hel-måltid brød og pasta, til bønner og rotfrukter, komplekse karbohydrater er en Triathlete viktigste energikilde.

Fett

Fett, som karbohydrater, lagres i kroppen som energikilde. I utholdenhet arrangementer som varer mer enn en time, for eksempel en triatlon, minst halvparten av Triathlete energi skal komme fra fett reservene.Noen fett, derfor er avgjørende, men en Triathlete må begrense sitt inntak av mettet eller transfett, da dette kan føre til en uønsket vektøkning og en ineffektive kroppssammensetning.Essensielle fettsyrer finnes i fet fisk, nøtter og frø er viktige elementer i en utholdenhet idrettsutøver kosthold, hjelpe kroppen med mange viktige funksjoner, slik som beskytter nervecellene og prosessering fett og karbohydrater som skal brukes som energi.

Proteiner

Proteiner er avgjørende for utvinning, bistå reparasjon og vedlikehold av muskler og bindevev. Imidlertid kan en diett for rik på protein forårsake dehydrering, plasserer stress på leveren og frata Triathlete om en bedre kilde til energi.Animalske kilder til protein som kjøtt, egg og meieriprodukter bør inntas som de inneholder hele spekteret av aminosyrer, byggesteinene i proteiner, og er derfor kjent som "komplett proteiner. "

Vann

Vann er den mest essensielle næringsstoffer, uten noe som ville våre organer ikke fungerer, og kroppen skulle stenge. Utilstrekkelig nivåer av vann vil drastisk redusere mental årvåkenhet og fysiske prestasjoner. Under trening og konkurranse, må tilstrekkelige mengder vann forbrukes for å erstatte tapt væske og hindre dehydrering. Post konkurranse, bør triatlon drikke mye vann-det kan ta opptil 36 timer for å erstatte tapt væske etter at foretaket kraftig langvarig aktivitet som en triathlon.


Previous:nothing Next:matvaresikkerhet og kvikksølv i fisk

Relaterte artikler


 • fettfattig måltider for barn
 • hvordan du tester for tilstedeværelse av lipider
 • informasjon om detox mat diett
 • forklare bmi
 • statlige retningslinjer for å spise sunt i barn
 • kosttilskudd med plantesteroler og flavonoider
 • hva er fordelene av å spise sunt porsjoner?
 • hva er Panax ginseng root ekstrakt?
 • hvordan lagre råmelk fra geiter
 • mat å spise med clenbuterol
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com