den beste vitamin & supplement selskaper

Skrevet av: Lisbeth Bøe oppdatert: 2012-08-18
Multi-vitaminer og andre vitamintilskudd hjelpe personer har mer av visse vitaminer i kosten. De er spesielt nyttig for personer med dårlig dietter som ikke får nok av sunne vitaminer og mineraler som kroppen trenger. Ifølge ConsumerLab. com anmeldelser av multivitaminer, kan noen vitaminer være misvisende og inneholder mer eller mindre av mengden vitaminer oppført på etiketten. Du bør velge en vitamin fra et anerkjent selskap.

One-A-Day

One-A-Day er en av de mest gjenkjennelige multi-vitamin merker på markedet i dag. De gir flere multivitaminer, hver med en annen formel som Benefis folk i ulike aldre og kjønn. One-A-Day Women's rangert høyest i ConsumerLab. com 's uavhengig testing av multivitaminer for premenopausale kvinner og også gode resultater i Food and Drug Administration's (FDA) multivitamin tester i 2008. En av grunnene til at One-A-Day er blant de beste vitamin selskapene er at det produkter inneholder lave konsentrasjoner av bly. FDA retningslinjene heter det at 75-mikrogram bly er en trygg daglig eksponering for voksne kvinner. Mens mange vitaminer inneholder farlig giftige nivåer av bly, har One-A-Day bare 0. 513-mikrogram bly i en enkel servering.

GNC

General Nutrition Centers (GNC) er en helse-og fitness butikk finnes i mange Kjøpesentre. Selskapet produserer en rekke kosttilskudd og vitaminer. Deres Mega Menn Multivitamin rangert høyest i ConsumerLab. com 's uavhengig testing av 45 ulike menn multivitaminer fordi den inneholder en sunn balanse av viktige vitaminer og mineraler, deriblant vitamin D, vitamin A, kalsium og folsyre. GNC også produserer multivitaminer for kvinner og barn, samt tilskudd for vitamin A til Z. Andre tillegg tilbys av GNC omfatte de for felles helse, aminosyrer, omega-fettsyrer og lang levetid faktorer.

Flintstones Vitaminer

Mange barn kan være kresen eaters og kan ikke få vitaminer og mineraler nødvendig for sunn vekst. Barns vitaminer er spesielt viktig i et barns kosthold fordi de leverer sunne nivåer av vitaminer og mineraler. Hvis du søker etter en barne-vitaminer, kan Flintstones vitaminer være det beste valget for din voksende barnet. Blant annet barns multivitaminer testet av ConsumerLab. com, rangert Flintstones Gummies høyeste og er den eneste vitamin som overstiger FDA's tolerabelt nivå av vitamin A. Flintstones vitaminer inneholder også lave nivåer av bly og tydelig liste alle ingrediensene på etiketten.


Previous:nothing Next:hvordan man kan kjøpe puriclean

Relaterte artikler


 • hvordan å lage en falsk mat etikett
 • typer av gunstige bakterier
 • magre matvarer meny valg
 • hvor mye protein bør en person ha per dag?
 • hvordan du skal oppnå flat abs
 • det som regnes hjernen mat?
 • hvorfor er vannet bedre å drikke enn brus?
 • diett tips for å miste fett
 • deler av mat etiketter
 • hvordan brenne en halvkilo fett hjemme
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com