den beste fettforbrenner piller

Skrevet av: Line Eeg oppdatert: 2012-08-26
fettforbrenner piller brenne bort fett ved å øke metabolismen. Dette oppnås gjennom en prosess som kalles''termotilblivelsen''der mat omdannes til varme før det blir fett. Men det er risiko forbundet med denne prosessen, forklarer doktor Ian K. Smith, i en artikkel i Time. Mest fett brennere inneholder ephedra, en urt forbundet med bivirkninger som hjerteinfarkt, slag, kramper, psykose og med død. Kombinere efedrin, koffein, pseudoefedrin og norephedrine er også potensielt farlig. Rådfør deg med lege før du prøver noen fettforbrenner piller.

Grønn te piller

Grønn te ekstrakt virker ved å øke metabolismen av fett og kalorier, og også av i fallende appetitt. Det er vurdert muligens trygt å bruke, men det er ennå ikke nok informasjon til å bekrefte sin effektivitet, forklarer Mayo Clinic Staff. Grønn te ekstrakt inneholder stoffer kjent som polyfenoler, hvorav catechin komponenter spiller den viktigste rollen for å brenne fett. Hvis du vurderer å ta grønn te piller, les etiketten nøye og ta kun under oppsyn av legen din.

Alli

Alli, er det eneste FDA-godkjente over-the-counter vekttap hjelpemiddel. Dette stoffet virker hovedsakelig ved å redusere opptaket av fett fra tarmen. Dens viktigste aktive ingrediensen er orlistat. En sterkere styrke resept form av denne medisinen er også tilgjengelig under navnet Xenical. Brukerne kan forvente å tape et gjennomsnitt på tre til fem pounds i året, sammen med rundt åtte pounds fra kosthold og mosjon alene, ifølge mai Clinic Staff. Rapporter om sjeldne leverskade blir etterforsket av Food and Drug Administration.

Konjugert linolsyre (CLA)

CLA, som finnes naturlig i meieriprodukter og kjøtt produkter, virker ved å redusere kroppsfett og bygge muskler. Det anses mulig trygg og effektiv, ved Mayo Clinic Staff. Forskning utført ved University of Toronto av Drs. Venket Rao og Kathee Andrews tyder på at inntak av CLA tilskudd sammen med grønn te kan til slutt føre til et betydelig tap av kroppsvekt.


Previous:nothing Next:hva personlighetstrekk bør en person ha å utmerke seg som en atletisk trener?

Relaterte artikler


 • fire store matvaregrupper
 • ulemper med en usunn diett
 • Hvordan forteller jeg om noe er en frukt eller grønnsak?
 • fett tap diett tips
 • hvordan å lage en matdagbok for palm
 • fettfattige rask mat
 • fordeler av fisk for prostata
 • magre matvarer meny valg
 • Hva er fordelene med grønne Kamut?
 • hvordan å analysere maten etiketten aktivitet
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com