Hva er fordelene med Jarrow linfrøolje?

Skrevet av: Trine Mørland oppdatert: 2012-08-26
Flax er en gammel beskjære, dating helt tilbake til Babylon i 3000 f. Kr. , i henhold til Flax Council of Canada. På begynnelsen av det 17. århundre, lin gjort sin vei til Nord-Amerika, men det tok hundrevis av år før folk begynte å legge merke til dets mulige helsemessige fordeler.Flax produserer linfrø, en liten ernæringsmessig kraftpakke som kan også være komprimert eller presset, for å gjøre linfrøolje. Linfrøolje er også tilgjengelig for konsum i pille form. Jarrow Formler, basert i Los Angeles, California, er ett av mange selskaper som produserer linfrøolje. Jarrow's linfrøolje er sertifisert økologisk og inneholder ingen hvete, melkeprodukter, soya, egg, fisk, skalldyr eller nøtter.

Sunn Fat

Linfrøolje inneholder en fettsyre som kalles acid alfa-linolensyre (ALA) som kroppen forbrenner i omega-3 fatty acid. Omega-3s er kjent som et sunt fett med mange helsemessige fordeler. Kroppen kan ikke produsere omega-3, er det kun tilgjengelig gjennom mat og kosttilskudd. Linfrøolje har en høyere mengde ALA enn linfrø alene.

Heart Health

Ifølge University of Maryland Medical Center, risikoen for å utvikle hjertesykdom kan senkes ved å forbruke kilder til omega-3 fettsyrer . The American Heart Association siterer også en juni 2010 studie som fant at omega-3 fettsyrer som finnes i nøtter, frø og oljer med linfrø olje, bidro lavere blodtrykk hos mennesker med allerede høyt blodtrykk. Effektene var enda større i de som ikke hadde utviklet høyt blodtrykk. Omega-3s har også vist seg å hjelpe lavere dårlige kolesterolet og øke gode kolesterolet. Når kolesterol er i sjakk, arteriene er åpne og lar blodet flyte mer fritt, redusere risikoen for hjerteinfarkt.

Redusert Betennelse

Omega-3s stimulerer produksjonen av visse kjemikalier i kroppen som hjelper til redusere betennelse. Dette er gunstig for mennesker som lider av en betennelse i leddene som leddgikt, eller betennelse i vevet og blodbanen. The University of Maryland Medical Center refererer til en studie hvor omega-3 fettsyrer ble funnet å bidra til å redusere leddsmerter forårsaket av reumatoid artritt, inflammatorisk tarmsykdom og smertefull menstruasjon.

kaldpressede Processing

For sin linfrø olje, bruker Jarrow er en kaldpresset metode for å fange og bevare olje fra linfrø. Denne prosessen hjelper linfrøolje beholde sin fettsyrer ved å holde den unna sterk varme som kan bryte ned syrer. Jarrow's holder også oljen vekk fra lys og oksygen når det blir trukket ut og det er pakket til ytterligere bevare integriteten til kapsler.


Previous:nothing Next:den beste fettforbrenner piller

Relaterte artikler


 • hva er normal surhetsgrad for et menneske?
 • hva er vitamin o?
 • urter for å øke kvinnens libido
 • syv-dagers avrusning kosthold
 • hva slags mat heve alkalisk fosfatase?
 • ADHD kosthold behandlinger
 • hvordan å analysere maten etiketten aktivitet
 • hjemmelagde snacks for barna
 • hva kan du spise på Atkins?
 • hvordan å miste buk fett raskt med grønn te
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com