vitaminer som hjelper deg med å fokusere

Skrevet av: Anne Marie Jensen oppdatert: 2012-07-26
Vitaminer er en gruppe organiske forbindelser som anses avgjørende for livet. . De er essensielle næringsstoffer fordi de må hentes fra kostholdet eller en syntetisk kilde. Mens mange næringsstoffer er nødvendige for sterk mental acuity, visse vitaminer hjelp i de grunnleggende funksjonene i det sentrale nervesystemet, forbedre dine kortsiktige mental fokus og evne til å konsentrere seg. Langsiktig, støtter de psykisk helse og kontrollere utviklingen av kroniske problemer som forstyrrer mental fokus som hodepine, nervøsitet, depresjon og oppmerksomhet mangler.

Vitaminer B6 og B12

I følge Dr. Decker Weiss, NMD, AACVPR, Vitamin B6 er viktig for reguleringen av nerve-sendinger, en mangel på vitamin B6 fører til nervøsitet og søvnløshet, påvirker din evne til å konsentrere seg. Vitaminer B6 og B12 handle for å redusere visse aminosyrer som, ved høye nivåer, bidrar til demens og Alzheimers sykdom. Adekvat nivåer av disse B-vitaminer kan redusere symptomene på hukommelsestap og hindre Alzheimers. I tillegg, urte-kosttilskudd-guide. com hevder at B6 har vist seg å hjelpe i minnet oppbevaring. Naturlige kilder omfatter kjøtt, fisk, hvete bakterie, eggeplomme, honningmelon, kål, melk og gjær.

Folic Acid

Også kjent som vitamin B9, naturlige kilder til folsyre er dypt grønne bladgrønnsaker, gjær, lever og nyre. En pågående studie av Alzheimers sykdom som begynte i 1986 indikerte at et forholdsvis mindre grad av hjerneskade oppstått i dem hvis inntak av folat var større. Ekstra støtte for folsyre som en formidler av mental fokus ligger i dens sentrale funksjon i produksjonen av røde blodlegemer og evne til å forbedre din følelse av velvære og mental klarhet.

Vitamin C

Vitamin C hjelpemidler i nevrotransmitter produksjon og kommunikasjon mellom celler. Denne støtten bidrar til å opprettholde kognitiv funksjon ved å holde sinnet rolig, og dermed øke mental fokus, sier Native Beføyelser. En antioksidant også kjent som askorbinsyre, oppstår Vitamin C naturlig i sitrusfrukter og skreller, bær, grønne og grønne grønnsaker, kål og paprika.

Vitamin E

En annen antioksidant nyttige i å fremme psykisk acuity, er vitamin E nødvendig for riktig funksjon av sentralnervesystemet. Den finnes i hvetespirer olje, sammalt hvete og helkorn, leafy greener, vegetabilske oljer, kjøtt og egg.

Anbefalinger

Tatt sammen med andre næringsstoffer og urter, kan disse vitaminene forbedre dine kortsiktige mental fokus og forhindre forringelse av din mentale helse. Fersk, rå frukt og grønnsaker samt kjøtt gir den primære kilde til disse vitaminene og er naturlig gruppert sammen i organiske kilder til å arbeide sammen i kroppen vår. Tradisjonelt, behandle en vitamin-mangel ved å innføre en ubehandlet mat rik på vitamin som til kosthold tilstrekkelig adressert symptomene, spesielt når det tas i kombinasjon med andre kjente synergistisk næringsstoffer. Du kan også supplere din diett med over-the-counter produkter. Velg kosttilskudd som er avledet fra organiske stoffer, som er av nødvendighet lav styrke og inneholder ofte flere synergistisk stoffer naturlig finnes i en organisk kombinasjon. Unngå syntetisk fremstilt vitaminer, som er kjemisk avledet fra uorganiske stoffer. Videre, fordi trening øker blodtilførselen til hjernen, utgjør det en viktig del av sunne hjernen fungerer og går hånd i hånd med en balansert tilførsel av næringsstoffer, inkludert vitaminer.

Betydning

Long term, kan disse vitaminene bekjempe oppmerksomhet mangler bemerket hos voksne og barn Attention Deficit Disorder (ADD). Selv om symptomene er spesifikke for en vitamin mangel ikke til stede, kan sikre et balansert kosthold og supplement regime forebygge utviklingen av kroniske problemer som hodepine, nervøsitet, depresjon og andre problemer som forstyrrer mental fokus. Forsinke naturlige effekter av aldring og forsinke utbruddet av senilitet-sikre et tilstrekkelig inntak av vitaminer B6, B12, B9, C og E.


Previous:nothing Next:hva er carob bønne tyggis?

Relaterte artikler


 • kostanbefalinger for frukt og grønnsaker
 • naturlig mat for hjernen
 • enkel diett regler
 • spise tips for å få lean
 • mat høyt i niacinamide
 • effekten av varme på marine fiskeoljer
 • statlige retningslinjer for å spise sunt i barn
 • liste over matvarer ikke å spise mens du er på en lav-carb diett
 • hvordan å erstatte brus med vann
 • hvordan å gjøre vekt trening for å forbrenne fett
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com