vanlige kinesiske urter

Skrevet av: Christian Boreg Lars oppdatert: 2012-07-27
kinesiske urter har vært brukt i århundrer for å helbrede og behandle ulike sykdommer eller fremme generell helse. . The Qin-dynastiet (221-206 f. Kr. ) samlet og trykt den første kinesisk urtemedisin katalogen. De fleste av de første plantene ble brukt som digestive hjelpemidler, men som eksperimentering fortsatte, ble flere andre lagt til katalogen for å behandle andre forhold. Å vite om noen vanlige kinesiske urter samt hvordan de fungerer i kroppen din kan hjelpe deg å opprettholde bedre helse.

Dong Gui Zi (Abutilon Seed)

Også kjent som det indiske mallow eller velvetleaf, vokser Dong Gui Zi på trær i tropisk klima. Frukten modner i begynnelsen av august til slutten av sommeren, og er tørket i solen. Etter tørking, frøene fra frukt, deretter malt til et pulver eller pasta. Frøene brukes til å behandle forhold i blæren, tykktarm og tynntarm områder. Frøene ble brukt tradisjonelt til å styrke blodet. Ifølge Ernæring Wellness, er frøene fortsatt i bruk i 2010 til å redusere feber, redusere betennelser og øke urin flow, som spyler ut giftstoffer. Frøene blir noen ganger brukt til å behandle åndedrettsproblemer, som tuberkulose, sier Materia Medica. Dong Gui har en søt smak når det forbrukes.

Tu Si Zi (kinesisk Dodder Seeds)

Tu Si Zi brukes for trivsel primære organer som nyrer og lever. Det kalles også Beggarweed, Cuscutae og Devil's Guts. Det er et fast innslag urt som brukes av kinesiske urtekyndige for ulike sykdommer. Det er oftest brukt for muskel svakhet, bein smerter og hodepine, som er forårsaket av svikt i nyrene og leveren. Tu Si Zi brukes som et rensende urt for vitale funksjoner. Den urten brukes også for å korrigere synsproblemer, uskarphet og svimmelhet, ved rensing viktige organer av giftstoffer som har bygget opp over tid, sier Materia Medica. Den har en søt smak og en stikkende lukt.

Gui Zhi (Cinnamon Twig)

Gui Zhi går av navn som Cinamon Twig og Cassia Twig. Ifølge Materia Medica, er Gui Zhi brukes til behandling av symptomer som brystsmerter, hjertebank, blodpropp, og dysmenoré og å slippe kulde slim. Urt mål funksjon av hjertet, lungene og urinblæren. Tipsene blir vanligvis brukt under forberedelse, men det kan også være tørr-stekt og har en søt smak. Gui Zhi bør unngås hvis du er gravid eller opplever overdreven menstruasjon, rapporter Rootdown.

Gou Qi (Wolfberry Fruit)

Gou Qi er en populær urt på grunn av dens evne til å styrke immunforsvaret og beskytte mot sykdom, angir Materia Medica. Det er først og fremst brukes til å gi næring og rense leveren og nyrene. Når den brukes kontinuerlig, det gjør øynene mer levende. Gou Qi hever testosteronnivå og utgivelser anti-aging egenskaper, samt anti-kreft elementer. I Kina og Tibet bærene er vanligvis administreres gjennom supper eller spises rå. De er vanligvis søte i smaken når moden, men noen ganger bitter når høstes for tidlig. De bør ikke tas under betennelse, hevelse eller med milten mangler.


Previous:nothing Next:kosthold klubber

Relaterte artikler


 • hCG tips
 • alkaliske matvarer og grønnsaker
 • hvordan å leve for å være 120
 • lean protein alternativer
 • kroppen bygningen kosthold forslag
 • hvordan å balansere PITTA dosha
 • hvordan å lage et protein måltid erstatning riste
 • bruk av Himalayan goji juice
 • ulemper med å bruke sukker erstatter
 • diett måltid programmer
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com