styrkene til sunn mat pyramide

Skrevet av: Tone Paulsen oppdatert: 2012-07-27
The Healthy Eating Pyramid ble utviklet av Harvard School of Public Health som et supplement til de bedre kjente Pyramid utviklet av United States Department of Agriculture, senest. i 2005. Tilhengere av Healthy Eating Pyramid tror det er en mer detaljert og grundig kosttilskudd plan der enkeltpersoner kan måle de helsemessige fordelene av deres individuelle kosthold og mosjon planer og gjennomføre effektive alternativer.

Weight Control

The Healthy Eating Pyramid inneholder anbefalinger for trening og vektkontroll. Anbefalinger inkluderer turgåing i 30 minutter opp til fem dager per uke for å opprettholde vekten. I tillegg drøfter den verdien øvelsen har på stress, humør og spesifikke fedme-relaterte sykdommer. The Pyramid talsmenn kalori-kontroll og balansert kosthold for vektreduksjon, og anbefaler gradvise endringer i livsstil i motsetning til raske vekttap metoder for å oppmuntre vekttap.

Nutritional Verdier

De ernæringsmessige verdier av bestemte typer mat er omtalt i detalj i Sunn Eating Pyramid. For eksempel, er et skille mellom de verdier av ulike karbohydrater, og Pyramid gir anbefalinger som for eksempel å spise hele korn og unngå bearbeidet mel for å holde insulinnivået i sjakk. er sunt fett og oljer i et fremtredende område ved foten av pyramiden på grunn av deres betydning for hjertesykdommer, og umettet fett i form av fisk, avokado, nøtter og solsikkeolje er spioneringen som gode kilder til fett er nødvendig for å opprettholde optimal helse . Vitaminer, kalsium og mineraltilskudd anbefales også. USDA versjoner av pyramiden anbefalingene er mer generell karakter.

Meal Planning

The Harvard School of Health inkluderer oppskrifter for å hjelpe deg med å holde på sporet med Helse Eating Pyramid retningslinjer. Disse bistå i måltid planlegging for å hjelpe deg å gjennomføre anbefalingene i retningslinjene. Prøv inkludert matvarer fra alle gruppene til å oppfylle dine ernæringsmessige behov. Bruk Healthy Eating Pyramid som en visuell og velge mat fra hver gruppe hver dag for å tilstrekkelig grad ivaretar din helse og ernæringsmessige krav.


Previous:nothing Next:vanlige kinesiske urter

Relaterte artikler


 • hvordan å følge vekt overvåkere på jobben
 • hvorfor er peanøttsmør bra for deg?
 • gjør dvalemodus kosthold arbeidet?
 • kosthold klubber
 • informasjon om vitamin b2
 • Hvorfor er jeg sulten om morgenen?
 • hvordan å legge til lean body mass
 • hvordan bli tynn med eple cider eddik
 • matvarer for å unngå i en candida diett
 • naturlig kosthold løsninger
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com