kosthold klubber

Skrevet av: Anne Brit Lystrup oppdatert: 2012-07-27
Vekt ledelse er en viktig faktor i dagens samfunn til å håndtere økende forekomst av fedme, selv blant barn. . Enkelt kosthold og mosjon planene kan fungere midlertidig. Men det er bedre å velge et program som vil hjelpe deg å etablere sunne spisevaner for resten av livet. Det er flere klubber diett som gjør det enklere å nå din vekt-tap mål ved å levere dine måltider og tilbyr ulike typer av støtte til å se deg gjennom prosessen.

Weight Watchers

Weight Watchers er en av de mest kjente kosthold klubber. I 2010, singer /skuespiller Jennifer Hudson kunne sees på TV-reklame gir en vekt-tap testimonial.Programmet består av følgende elementer: håndtering sult, slo fristelse, mosjon og spise sunt, fylling mat. Dens enkel diett plan er enkel å følge og skiller seg fra andre diett programmer i at du kan tilpasse din plan som passer din livsstil eller spesielle behov.Du kan delta på møter for både menn og kvinner for kontinuerlig støtte. Lederne av disse gruppene har gått ned i vekt gjennom Weight Watchers og gi informasjon om nye ernæringsmessige forskning. Vei-ins er konfidensielle.Weight Watchers Online er også tilgjengelig og tilgjengelig overalt, når som helst. Overvåk diett plan, se trening demonstrasjon videoer eller se på mer enn 3000 sunne oppskrifter

Jenny Craig

Jenny Craig tilnærminger vekttap fra et helhetlig perspektiv:. Sinn, kropp og mat. Den lærer hvordan å ha et sunt forhold til mat, og tilbyr et personlig treningsprogram, og gir en Jenny Craig konsulent for å støtte og motivere deg til å oppnå vekttap mål.Du har valget mellom å delta på møter eller mottar en ukentlig telefon konsultasjon. Din daglige menyen inkluderer Jenny's måltider, som er designet av registrert dietitians, i tillegg til din egen mat som frukt og grønnsaker. Natrium, sukker, mettet fett, kolesterol er begrenset. Imidlertid er det måltider laget for å hjelpe deg å holde fornøyd og brenne kalorier. Målet er å etablere sunne matvaner for livet.Du kan tilpasse maten alternativene ved å velge mer enn 80 individuelle forretter og snacks, inkludert meatless selctions, og alle måltider kan bli levert hjem til deg.

NutriSystem

NutriSystem tilbyr også pre-pakket mat som du kan få levert hjem til deg. Du lager din egen 28-dagers menyen form, inkludert tre måltider om dagen pluss ørken. Din plan hjelper deg ned i vekt ved å kontrollere deler og ved å spise bare sunn mat. Det er enkelt fordi det ikke finnes kalorier eller karbohydrater eller fett gram å telle.NutriSystem tilbyr et herre-program, dame-program og et program spesielt utviklet for de med diabetes.


Previous:nothing Next:hvordan å leve et sunt og aktivt liv

Relaterte artikler


 • hva anerkjente steder selger de muntlige hCG supplement?
 • ulemper med en usunn diett
 • hvordan legge opp kalorier fra fett kalorier
 • FDA anbefalte karbohydrater daglig godtgjørelse
 • tomatsuppe fordeler
 • liste over matvarer som reduserer urinsyre
 • de beste digitale mat skalaer
 • volumetrics kosthold mat
 • alkaliske matvarer listen
 • dårlige effekter av koffein forbruk
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com