hvordan lagre råmelk fra geiter

Skrevet av: Trine Mørland oppdatert: 2012-07-26
Råmelk er den "pre-melk" produsert av pattedyr like før fødselen. Den er rik på antistoffer for å klargjøre immunforsvaret av nyfødte. Geiter 'colostrum er veldig nær menneskelige råmelk i sminken sin, derfor noen mennesker bruker det som et helse-supplement. Nyfødte geiter har ofte helseproblemer forbundet med tap av mor eller lave melkeproduksjonen med moren, og middel er å lagre og oppbevare colostrum å mate disse i faresonen spedbarn. Enten for mennesker eller husdyr konsum, sparing råmelken trygt og effektivt er målet ditt.

Du trenger:
Fryser
. 16-20-ounce plast brus flasker med skru-på lokk.
Wide munnen jar.
Etiketter.
Alkohol.
Trakt (som passer flaskene).
2-liter panne eller gryte.
Melk oppvarming rack for potten.
Komfyren eller varm plate.
Skru-på Pritchard spener.


en.
Identifiser doe som har mer melk enn hennes barn trenger. Tørk ned hennes smokker med vanlig medisinsk alkohol. Melk henne i den vide-åpning jar. Label glasset hvis du holder melken i det uten å fryse. Etiketter må omfatte innsamling dato, dammen navn eller nummer, begrepet «Bukken Råmelk" og om det er første-eller andre-dagen colostrum. Hvis det er den tredje dagen etter fødselen, antar du får melk og ikke råmelk.
To.
Fyll brusflasker halvfull. Den colostrum må utvide når det er frosset. Cap flaskene. Den samme merking prosedyre gjelder for flaskene. Oppbevar flaskevann råmelk oppreist i fryseren. Må ikke fryses råmelk i beholdere som overskrider en fôring. Ikke frys colostrum. Bruk råmelk begynner med den tidligste datoen til den siste.
Tre.
Tin råmelken. Ikke tine geit råmelk i mikrobølgeovn eller risiko du en klebrig, usmakelig rotet. Sett flasken oppvarming rack i potten. Skru flasken du tining før toppen er løs, men ikke av. Sett den oppreist på stativet. Fyll potten til høyden på råmelk i flasken. Slå ovnen på middels varme, og senk temperaturen som råmelken smelter. Rist innholdet jevne mellomrom for å unngå svimerker.
Fire.
Hvis råmelken er for bruk med geit barna, vil skruen på Pritchard smokken og bukken drikke direkte fra flasken. Test av råmelk på håndleddet, akkurat som du gjør for en baby, for å sikre at det ikke er for varm før du mater ungen. Kast flasken bort etter ett bruk.


Previous:nothing Next:hva anerkjente steder selger de muntlige hCG supplement?

Relaterte artikler


 • myter om den oransje frukten
 • no carb mat å spise
 • hvordan du beregner riktig vekt
 • hva er lønnesirup, sitron og vann kosthold?
 • problemer med fordøye fett
 • kilder til ufullstendig protein
 • hvordan du kan overvinne overvekt
 • Effekten er av den narkotiske planten Dahlia
 • burde jeg ta et vitamin daglig?
 • kilder til protein listen
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com