fordelene ved å spise frukt og grønnsaker

Skrevet av: Mona Storm Nilsen oppdatert: 2012-07-20
Grønnsaker og frukt gir helsemessige fordeler på grunn av mengden av vitaminer, næringsstoffer og fiber i dem. Frukt og grønnsaker legge til et sunt kosthold uten tilsetning av kjemikalier eller tilsetningsstoffer som bearbeidet mat kan bære. The United States Department of Agriculture anbefaler å spise fem porsjoner med frukt og grønnsaker hver dag for å oppnå fordelene ved regelmessig å spise et sunt kosthold.

Disease Prevention

The United States Department of Agriculture sier at det å spise frukt og grønnsaker bidrar til kampen slag, hjerte-og karsykdommer og type 2 diabetes. På grunn av kalium i frukt og grønnsaker, kan de redusere risikoen for å utvikle nyrestein. The fiber i frukt og grønnsaker hjelper kroppen kampen mot koronar hjertesykdom.

Sunn Vekt

Spise frukt og grønnsaker hjelper deg å opprettholde en sunn vekt. Frukt og grønnsaker naturlig inneholder mindre kalorier enn andre matvarer, ifølge Center for Disease Control and Prevention. Mengden fiber og vann i frukt og grønnsaker gjør at også du føler deg mett lenger, slik at du ikke vil føle at du må spise mer mat enn du burde.

Fordøyelse

Frukt og grønnsaker hjelpe hjelpemiddel i fordøyelsen, sier Harvard School of Public Health. Den ufordøyelig fiber i frukt og grønnsaker bidrar suge opp vann fremme regelmessig avføring. Dette hjelper tarmkanalen flytte maten gjennom kroppen i en raskere takt.

Mental Helse

Siden frukt og grønnsaker legge til et balansert og sunt kosthold, spiser disse regelmessig vil bidra til å stabilisere humøret. Det vitaminer i frukt og grønnsaker bidrar bekjempe depresjon, ifølge Mental Health Foundation. Vitamin B og folsyre finnes i grønne grønnsaker og bananer bidrar til å regulere humøret problemer. Spise frukt og grønnsaker kan også bidra til å forbedre hukommelsen og redusere stress.

Graviditet

The United States Department of Agriculture sier at det å spise frukt og grønnsaker under svangerskapet reduserer risikoen for utviklingsmessige problemer i baby. Den folsyre fra frukt og grønnsaker bidrar form røde blodlegemer, noe som reduserer risikoen for nevralrørsdefekter, spina bifida og anencephaly during fosterutvikling


Previous:nothing Next:den ideelle vekten for alderen

Relaterte artikler


 • hvordan bestille ris drømmen produkter fra en grossist
 • kosthold instruksjoner
 • Listen over sunne matvarer
 • Listen over sunn mat for 13 åringer
 • hvilke matvarer som inneholder lite eller ingen karbohydrater?
 • måltid ideer for store familier
 • matvarer for å eliminere magen fett
 • hvordan å holde seg i form til å være en modell
 • fordelene ved å spise grapefrukt
 • hva slags mat støtte leveren?
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com