flytende diett tips

Skrevet av: Vivian Håndstad oppdatert: 2012-07-24
Consuming en væske-kun diett for en periode av medisinske årsaker eller vekttap kan være risikabelt hvis du ikke planlegge måltidene på forhånd eller følger legens anvisninger nøye. Konsumere matvarer som bare kan halm matet grensene kilder til ernæring og kan føre til usunne vekttap eller andre bivirkninger som nedsatt stoffskifte eller tap av muskelmasse.

Spise en balansert diett

Fortsett å konsumere mat fra alle fem matvaregrupper hver dag. Dette er enkelt gjort med melkeprodukter, frukt og grønnsaker. Det blir vanskeligere med karbohydrater og protein matvarer som kjøtt, bønner og nøtter. En blender er nødvendig å legge disse matvarene til saft eller rister som en måte å legge substans og viktige næringsstoffer til kostholdet.

Plan Ahead

Samle mange ulike oppskrifter på smoothies og shakes. Finn oppskrifter som inneholder karbohydrater og protein. Planlegg måltider minst en dag i forveien for å inkludere alle de store matvaregrupper i en flytende diett for den dagen. Dette sikrer at du ikke blir underernærte og opphold så frisk som mulig i løpet av din flytende diett.

telle kalorier

Hvis du bruker denne dietten for akutt vekttap eller medisinsk nødvendighet, avgjør hvor kaloriene kommer fra. Prøv å få så mange kalorier som mulig fra ernæringsmessige matvarer og unngå ting som iskrem som viktigste kalori kilde. Dette hjelper få så mye ernæringsmessig verdi som mulig fra kostholdet og reduserer usunne spisevaner. Forbruker et stort antall sukker-fylt kalorier mens forbruker en betydelig lavere kalori teller samlet kan føre til økt fettlagring på grunn av nedsatt stoffskifte.

Lengde på Diet

Ikke opphold på en flytende diett over lengre tid. Det er nesten umulig å ta i et sunt antall kalorier per dag på denne type diett. Hvis instruert av legen å være på en flytende diett, spør om det anbefalte og ikke overstiger den tiden. Metabolisme kan bremse for å spare energi på grunn av en lav-kalori inntak. Dette kan faktisk ha en negativ effekt på lang sikt vekttap.


Previous:nothing Next:de beste kildene til kalsium for veganere

Relaterte artikler


 • hvordan du beregner servering størrelse
 • risiko for brus
 • lav glykemisk snack matvarer
 • diett tips som virkelig fungerer
 • liste over matvarer med lipider
 • effektene av fet mat på kroppen
 • eksempler på hjernen mat
 • den beste vitaminer for menn
 • hvor lenge kan du holde fersk fisk i kjøleskapet før du spiser den?
 • matvarer for å bryte en rask
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com