den beste slanking tabletter på markedet

Skrevet av: Øyvind Werrum oppdatert: 2012-07-28
Å miste vekt er vanskelig. . Ifølge Centers for Disease Control and Prevention, "Fedme er et kostbart tilstand som kan redusere livskvaliteten og øker risikoen for mange alvorlige kroniske sykdommer og tidlig død. " I tillegg, National Institutes of Health rapporterer at 66 prosent av voksne i USA er enten overvektige eller fete. Sunn mat og mosjon fremmer vekttap, hvis du trenger litt hjelp, vurdere å bruke slanking tabletter for å gi deg selv en hoppe-start.

Alli

Alli er den eneste vekttap hjelpemiddel som er FDA-godkjent og tilgjengelig for detaljsalg. Siden 1998 den aktive ingrediensen, Orlistat, har blitt brukt av ca 40 millioner mennesker. Ifølge alli. com stoffet, som bør brukes med en diett og mosjon plan, "blokkene 25 prosent av fettet du spiser fra å bli absorbert, og fettet som absorberes ikke er harmløst gått gjennom tarmer. " Hvis du spiser måltider med mer enn 15 gram fett du kanskje merke til noen forandringer tarmen. Når du kjøper Alli, er du også gitt en ti dagers medlemskap, og kan få tilgang til online hjelp, inkludert oppskrifter, måltid planer, diagrammer og tidsskrifter for å hjelpe deg videre gjennom dine vekttap reisen. Startpakken for en måneds bruk koster ca $ 50.

UniqueHoodia

Den eneste måten å gå ned i vekt er å forbrenne mer kalorier enn du forbruker. Den aktive ingrediensen i UniqueHoodia, kalt Hoodia Gordonii, bidrar til å undertrykke appetitten og kontrollere hvor mye du spiser, skaper en kalori underskudd og redusere din vekt og kroppen fett prosentpoeng. UniqueHoodia inneholder 460mg Hoodia og ingen andre fyllstoffer eller tilsetningsstoffer. En en måned forsyning av UniqueHoodia selges for $ 69. 95, men en rabatt tilbys ofte hvis du kjøper en fire måneders forsyning.

Capsiplex

Capsiplex er et fettforbrenning produkt laget for å hjelpe deg å forbrenne mer kalorier mens du trener. Tillegget er laget med Red Hot Chili Peppers og dekket i et beskyttende belegg slik at den ikke vil irritere magen. Lowfatliving. com rapporterer at rettssaken studier gjort ved University of Oklahoma viste 278 flere kalorier ble brent av voksne som tar Capsiplex enn de som tar et placebo. En måned med Capsiplex kan kjøpes på nettet for £ 43. 98.

Xenical

Xenical er merkenavnet for Orlistat og er et annet produkt som spyler uabsorbert fett ut av systemet. Det er en av de mest respekterte reseptbelagte kosthold legemidler på markedet og skal bare tas under tilsyn av lege. Xenical vil ikke føre til alvorlige bivirkninger, men vil øke hyppigheten av avføring. Hvis du har en høy Body Mass Index (BMI) kontakte legen din for råd om å kontrollere vekten din og få en resept.

Hensyn

Husk at den eneste måten å gå ned i vekt er å spise mindre kalorier enn du forbrenner . De fleste slankepiller for salg i butikker eller på nettet er ikke regulert av FDA, og kan ha dårlig effekt på kroppen din. Snakk med legen din når du starter et vekttap plan for å sikre at alle piller du bestemmer deg for å ta ikke vil forårsake uønskede effekter med helsemessige forhold du har eller resepter du allerede tar.


Previous:nothing Next:den beste maten for etter treningen

Relaterte artikler


 • guide til mat etiketter
 • dr.
 • Hvordan kan jeg gå ned i vekt mens han bodde i japan?
 • den beste dietten frokostblandinger
 • matvarer med glukosamin
 • fett fjerning urter
 • gode grønnsaker å spise for å gå ned i vekt
 • pre-workout energi kosttilskudd for kvinner
 • kosthold for å lindre magesyre
 • anbefalt daglig inntak av matvaregrupper
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com