næringsrik frokost mat

Skrevet av: Catrine Blikom oppdatert: 2012-06-01
Spise frokost hver dag en viktig del av en sunn livsstil, hjelper deg å unngå vektøkning ved staving av sult og fyre deg gjennom morgenen. To studier publisert i Journal of American Dietetic Association viser at mennesker som spiser frokost regelmessig pleier å ha lavere kroppsfett og er mindre sannsynlig å overspise enn de som hopper over deres morgen måltid. Kunsten er å holde seg til næringsrik frokost mat å høste mest helsemessige fordeler, som omfatter ferske råvarer pluss lav-fett meieri og hele korn.

Havregryn

Havregryn er en svært næringsrik komplekse karbohydrater som også er rimelige og har lang holdbarhet. Gammeldagse havregryn og stål-kutt havre er de sunneste variantene, pakking rikelig med løselig fiber som hjelpemidler i fordøyelsen og fremme hjerte helse. Og siden disse komplekse karbohydrater er uraffinert, de tar lengre tid å bryte ned, hjelper deg med å holde full fram til lunsj. For å legge til denne allerede sunn frokost stift, kaste i antioksidant-rike bær, hjerte og hjerne-boosting valnøtter eller mandler og en dash av metabolismen som øker kanel.

Egg

Egg er fortsatt en av de mest næringsrik frokost stifter, som inneholder protein, B-vitaminer og gode kolesterolet. En 1999 studie ved Harvard School of Public Health viser at de fleste voksne kan trygt spise opp til 7 hele egg per uke til uten å øke nivåer av dårlig kolesterol. Føl deg fri til å spise mer enn 7 eggehviter (eller kolesterol-free egg vikarer, så de er laget av eggehviter) ukentlig da dette protein-fylte delen av egget inneholder ikke fett eller kolesterol.

Frokostblanding

som havregryn, visse typer helkorn frokostblanding er gode valg for en sunn ennå flavorful frokost. Nøkkelen er å unngå sukkerholdig, raffinerte varianter som synes å dominere matbutikk hyller, da disse kan føre til et fall i blodsukkernivået og la deg følelsen treg. Hold deg til korn med hele korn som kli flak, Grape Nøtter, eller de som av naturlige matvarer merker som Kashi. Sats på korn med 5 gram fiber per porsjon og ikke mer enn 13 gram sukker per servering. Legg til en visning av din favoritt frukt å få enda mer næring fra denne praktiske frokost pluss lettmelk eller skummet melk for en god kilde til protein og kalsium uten å overdrive på arterie-tilstopping fett.

Lav-fett Meieri

Low-fett meieri elementer gir næringsrike kilder til low-carb protein og fett, i form av yoghurt, cottage cheese eller melk. Selv om hele melkeprodukter tilbyr mange av de samme ernæringsmessige fordeler, kan det høye fettinnholdet utjevne helse boost. Lav-fett og nonfat meieriprodukter frokost produkter som yoghurt er et enda bedre alternativ, helse-klok, da sammen med vitamin-rik frukt, hakkede nøtter, rå havre eller kald frokostblanding.


Previous:nothing Next:hvordan å utvinne jern fra korn

Relaterte artikler


 • makrobiotisk restauranter i NYC
 • mat å spise på et tørt kosthold
 • hva kan jeg spise på en feit flush kosthold?
 • mat som lavere cholestorol
 • grønnsaker som renser kroppen
 • hva frukt og grønnsaker inneholder mye niacin?
 • fullstendig liste over lav GI matvarer
 • vitamin c for energi
 • verste mat å spise når du prøver å gå ned i vekt
 • naturlige sove urter
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com