hva er farene ved å drikke destillert vann?

Skrevet av: Trine Mørland oppdatert: 2012-06-03
Destillasjon er en prosess som trekker ut alle av mineralinnholdet i vannet. Selv om destillert vann er angitt i produksjon av medisiner og bilbatterier, folk bør ikke bruke det som drikkevann. Ifølge Verdens helseorganisasjon, bør drikkevann inneholde minimum nivåer av visse viktige mineraler som kalsium og magnesium. Å drikke destillert vann kan føre til helseproblemer, inkludert mineralmangel, hyponatremic sjokk og økt risiko for heavy metal forgiftning.

mineralmangel

Når du er i den menneskelige kroppen, inneholder vann alltid elektrolytter, som er elektrisk ladet atomer av mineraler som kalium og natrium. Vann absorpsjon skjer i tarmen ved hjelp av disse elektrolyttene. Hvis en person drikker destillert vann, til tarmen må ta elektrolytter fra kroppen reservene til å være i stand til å absorbere vann. Symptomer på lavt mineral nivåer, bl. a. tretthet, svakhet og hodepine, muskel kramper, svekket puls, og skjøre bein og tenner.

Hyponatremic Shock

Forsøk på rotter viste bevis for at inntak av destillert vann kan øke vanninntaket og ekstracellulære væskevolum, eliminere natrium, kalium, klorid, kalsium og magnesium fra kroppen, og senke volumet av røde celler , ifølge Verdens helseorganisasjon. Regelmessig inntak av destillert vann kan forårsake hyponatremic sjokk eller "vann beruselse," som ofte skjer etter intens fysisk innsats og inntak av store mengder vann. Symptomene varierer fra døsighet og irritabilitet til kramper og cerebralt ødem, som er oppbevaring av vann i hjernen. Da spesielt knyttet til lav absorpsjon av kalium, kalles det hypokalemi.

Høyere risiko for Heavy Metal Forgiftning

Destillert vann absorberer metaller og andre stoffer fra lagertanker og beholdere i en høyere rate sammenlignet med drikkevann. Forbruker destillert vann kan redusere nivåene av viktige mineraler som kalsium og magnesium. Ifølge Verdens helseorganisasjon, kalsium og magnesium har anti-giftig aktivitet, og i tilfelle inntak av forurenset vann eller mat, disse mineralene hindre opptak av tungmetaller som bly og kadmium fra tarmene til blodet.


Previous:nothing Next:matvarer for å unngå under graviditet

Relaterte artikler


 • mat høyt i quercetin
 • fettfattige rask mat
 • hvor å miste vekt raskt og forbedre din helse
 • hvordan finne de beste økologisk grønn te ekstrakt
 • hva er farene ved et dårlig kosthold?
 • den beste mat å kutte fett
 • hva slags mat inneholder de samme fett som fiskeolje?
 • matvarer for å kontrollere blodsukkeret
 • økologisk mat som øker stoffskiftet
 • hva kan du spise på Atkins?
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com