raske og enkle tips for å miste vekt i to uker

Skrevet av: Mona Storm Nilsen oppdatert: 2012-05-14
Å miste vekt i to uker kan gjøres enkelt og trygt. Ved å følge noen grunnleggende retningslinjer, kan en diett bli en permanent livsstil. Disse enkle trinnene vil minimere belastningen på kropp og sinn, og bør la deg se og føle bedre på bare to uker. Du bør alltid konsultere med legen din før du starter en ny diett eller treningsprogram.

Drikke vann All The Time.

De helsemessige fordeler av vann er godt dokumentert, og for å miste vekt i to uker, det er av største betydning. Vann hjelpemidler i fettforbrenningen prosess på flere måter, blant annet økt metabolisme, kvitte kroppen for giftstoffer, og holde deg hydrert nok til å utøve. Prøver alltid å bære en flaske vann med deg, og drikker åtte til 10 kopper per dag.

Brenne mer kalorier enn du forbruker

Ved å brenne mer kalorier enn du forbruker, oppretter du det som kalles en "kalori underskudd . " Forskjellen mellom kaloriinntak og hvor mange kalorier du forbrenner hver dag vil ha en direkte effekt på hvor mye vekt du taper. En kalori underskudd tvinger kroppen til å forbrenne lagret fett og energi for å erstatte underskuddet, som fører til vekttap.

Gjør Cardio trening

Cardio trening er den raskeste og mest effektive måten å brenne kalorier. Dette refererer til enhver aktivitet som øker og opprettholder en høyere-enn-normal puls. Det er mange måter å innlemme cardio trening i din daglige rutine, ta trappene, riding sykkelen til jobb, gå til butikken, og leke med barn eller kjæledyr, er alle måter å presse inn en cardio trening. Prøv å få pulsen opp i 45 til 60 minutter per dag.

Se hva du spiser

Din kosthold er hemmeligheten til hvor mye vekt du taper. Først kuttet ut all fast food fra kostholdet ditt. Fast matvarer inneholder mye fett, kalorier, og natrium, alle ting som kan ødelegge en vekt-tap plan. Prøv å spise mindre, oftere. Dette vil hjelpe deg å holde deler under kontroll, fører til en økt forbrenning. Spise frukt og grønnsaker, som er lastet med godt-for-deg fiber, er en flott måte å hjelpe deg å føle deg full og unngå usunne alternativer. Ved å spise lite fett /lav kalori mat, vil du være godt på vei til å skape en kalori underskudd, og i sin tur, å miste vekt.


Previous:nothing Next:Hvordan kan jeg hjelpe en fire år gammel miste vekt på et vekttap program?

Relaterte artikler


 • Kina næringspyramiden guide
 • hva er akasie honning?
 • hva vegetariske matvarer kan jeg spise for å bygge litt mer muskler?
 • hvordan planlegge en ikke-vegetarisk kosthold
 • å spise mindre og holde seg frisk
 • effektive vitaminer for røykere
 • mat høyt i peptider
 • hvor å kjøpe omega-3 fiskeolje i kapsler 1g
 • hvordan å snike meieriprodukter i kostholdet ditt
 • hypoglycemic diett plan matvarer
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com