matvarer for å unngå å miste en gut

Skrevet av: Vivian Håndstad oppdatert: 2012-05-29

Du trenger:
alkaliske grønnsaker (grønnkål, spinat, agurk, brokkoli, rosenkål, blomkål, reddik, kål)
. Alkalisk frukt (avocado, tomat, grapefrukt, sitron, rabarbra).
Alkaliske drikker (vegetabilsk juice, vann, mandel melk, urte te).
Alkalisk frø, nøtter og korn (mandler, linser, lin, sesamfrø).

Den midsection er en av de første områdene hvor fett er avsatt. En gut kan være like farlig for din helse som det er lite attraktivt, øker risikoen for hjertesykdom, diabetes og andre alvorlige sykdommer. Å miste magen, er det viktig å trene og holde seg til et kosthold bygget rundt sunn, ubehandlet mat. Men, like viktig er den maten du unngå for å nå det målet;. Fra fet hurtigmat måltider til mindre åpenbart usunn kost som raffinert brød

Rødt kjøtt

Rødt kjøtt er en populær protein stift i hele Amerika, men det bør unngås når du prøver å miste fett rundt midsection din. Sammenlignet med andre kilder til protein, fordøyer rødt kjøtt dårlig, bidra til fett buildup som går rett til tarmen. I mellomtiden kan kutt av rødt kjøtt inneholder mettet fett, en annen stor kilde til vektøkning. Reduser rødt kjøtt inntak og velger i stedet for protein fra magre kylling, fisk, nøtter og bønner, som alle er lettere å fordøye og sunnere samlet.

Trans fett

Mat laget med hydrogenerte oljer inneholder transfett, en type fett vist seg å legge vekt direkte til midsection. Transfett finnes i bearbeidet mat, og sauser som margarin, kakemikser, godteri, smultringer, hermetisk supper og frosne matvarer, selv de som hevder å være "lav-fett". I disse dager er det lettere å unngå transfett når du bestemmer hva du skal plukke opp på matbutikken, så mange elementer er merket "trans fett gratis". I mellomtiden, holde seg borte fra fast food leddene, som er beryktet for steking maten i hydrogenerte oljer og kaster i sauser chock full av transfett.

Raffinert mat

Raffinert mel og sukker er blant de beste bidragsyterne til buk fett, og dessverre, de er omtrent overalt. Utallige matvarer på amerikanske butikkhyllene er lastet med raffinert mel, sukker, eller høy-fruktose mais sirup, fra sukkerholdig godteri og brus til pasta og brød. Når du spiser raffinert mat som hvitt brød, blodsukkeret stiger og gi vei til en økt insulin respons, slik at fett å bli deponert lettere. Limit søtsaker og sikre at du får mesteparten av korn fra uraffinert kilder å miste magen fett.


Previous:nothing Next:fordelene ved å spise grapefrukt

Relaterte artikler


 • Forskjellen mellom enumettet fett og flerumettet fett
 • Hva er fordelene med naturlig sukker?
 • liste over noen typer karbohydrater
 • hvordan å behandle AD / HD med kosthold
 • fitness tips for det nye året
 • Listen over sunn mat for 13 åringer
 • gøy kosthold tips
 • hva kan jeg spise på en høy-fiber og lav-fett kosthold?
 • matvarer for å bygge muskelmasse
 • hvor å spise godt når gravid
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com