hvordan du beregner den ideelle vekten etter alder og høyde

Skrevet av: Anne Brit Lystrup oppdatert: 2012-05-30
Din ideelle vekt og kalorier du bør spise for å komme dit er avhengig av mange faktorer, inkludert din høyde og alder. The Centers for Disease Control og Prevention (CDC) bruker body mass index (BMI) for å bestemme friske vekter i den amerikanske befolkningen. Du kan enkelt finne din ideelle eller sunn vekt rekkevidde basert på BMI

Du trenger:. .
Kalkulator

Vurdere ideell kroppsvekt Online


1 <. br>
Åpne nettleseren og gå til WebMD's online "BMI Plus kalkulator. "
to.
Klikk radioknappene eller velge det aktuelle elementet fra rullegardinmenyene angående kjønn, høyde og alder, klikk på "Neste: Sunn Vekt"-lenken nedenfor. Det vinduet som vil gi din sunn eller idealvekt utvalg
3
Klikk "Next: Ditt kalorier". . Link hvis du ønsker å vite hvor mange kalorier du kan konsumere daglig til komme til den øvre grensen av sunn vekt rekkevidde samt lære mer om sunn vekt.

Vurdere ideell kroppsvekt med en kalkulator


en.
Mål din høyde til nærmeste halve tomme ved å be noen til å hjelpe deg eller ved å stå rett med ryggen mot en vegg. Place aa nivå, linjal eller annet flatt underlag på toppen av hodet parallelt med gulvet. Bruke flatt underlag som en guide, tegne en lys linje på veggen med en blyant, og måle avstanden fra gulvet til merket med et målebånd.
To.
Beregn den nedre slutten av din ideelle eller sunn kroppsvekt området ved å multiplisere 0,02632 av høyden din i inches, og deretter multiplisere resultatet med høyden din i inches igjen. Likningen ser ut som 0,02632 x Høyde (inches) X Høyde (inches)=lav ideell kroppsvekt. For eksempel, den lave enden av sunn kroppsvekt rekkevidde for en person som er 5-foot-1 er funnet ved å multiplisere 0,02632 med 61, deretter multiplisere resultatet (1,60552) med 61 igjen eller numeriske tegn, 0,02632 X 61 X 61=98.
tre.
Beregn den høye enden av sunn eller ideelle kroppsvekt området ved å multiplisere 0,03542 av høyden din i inches, deretter multiplisere resultatet med høyden din i inches igjen (. 03542 X Høyde (inches) X Høyde (inches)=høy id¨¦ kroppsvekt). For en person som er 5-foot-1, tilsvarer dette 132 pounds (0,03542 X 61 X 61)=132.
Fire.
Skriv ned den lave enden av sunn eller ideelle kroppsvektintervall og den høye enden av sunn eller ideelle kroppsvekt rekkevidde. For eksempel ikke den ideelle kroppsvekt utvalg for noen 5-foot-1 er 98-132 pounds.

Tips og advarsler


 • CDC ikke faktoren alder inn i BMI for voksne eldre enn 20, og vurderer den sunne eller ideelle kroppsvekt, eller BMI område det samme for alle voksne. Men som Mayo Clinic påpeker, fordi muskelmasse vanligvis avtar og fett utgjør en større andel av vår vekt som vi blir eldre, vår metabolisme, den hastigheten som vi forbrenner kalorier, har en tendens til nedgangen som vi blir eldre. Derfor, selv om alderen ikke direkte påvirker sunn vekt og BMI, kan det redusere antall kalorier vi kan spise for å være der eller komme dit.


 • Previous:nothing Next:Gabriel metode for vektreduksjon

  Relaterte artikler


 • grønnsaker og frukt porsjoner
 • hvilke matvarer bidra til øke stoffskiftet?
 • hvordan mat påvirker hjernens aktivitet
 • hva er noen helt gratis diett planer for tenåringer?
 • hvordan å følge high school reunion kosthold
 • diet pill risiko
 • typer diettprogrammer
 • hvor mange gram fett bør du spise hver dag?
 • Slik erstatning lik for sukker
 • Slik leser matvare innhold etiketter
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com