hvordan å øke IGF-1 nivåene

Skrevet av: Trine Mørland oppdatert: 2012-05-09
IGF-1 står for insulin-like growth factor jeg og er en viktig endogent molekyl i menneskekroppen. IGF-1 er syntetiseres hovedsakelig i leveren med bruk av veksthormon og insulin. Idrettsutøvere være spesielt oppmerksom på IGF-1 siden dette molekylet har vist seg å formidle betydelige gevinster i muskelmasse og styrke. I tillegg har IGF-1 muligheten til å reparere skadede celler og er derfor ansett som en anti-aging molekyl, selv om de langsiktige effektene av økt IGF-1 nivåene hos mennesker er fortsatt noe uklart per august 2010.
en.
Supplement med 100 mg DHEA hver dag. Ifølge en studie publisert i Journal of Clinical Endokrinologi i oktober 1998, 100 mg av DHEA, eller Dehydroepiandrosteron, økt IGF-1 nivåene med 16 prosent hos menn og 31 prosent hos kvinner. Selv om DHEA er en over-the-counter supplement, er det alltid lurt å diskutere tillegg av eventuelle tillegg med helsepersonell.
To.
Konsumere mer whey protein og meieriprodukter. I tillegg til whey protein-og melkeprodukter, er kreatin også kjent for å øke IGF-1 nivå. Kreatin er mye brukt av idrettsutøvere, og den anbefalte dosen er 5 g per dag. Som DHEA, er kreatin tilgjengelig uten resept, men du bør grundig studere etiketten informasjon og ta kontakt med lege.
Tre.
Øvelse kort, men intenst. En annen studie publisert i samme publikasjon, The Journal of Clinical Endokrinologi, i oktober 1996, viser at kort varighet, høy intensitet trening øker IGF-1 nivåene mer enn trening som varer lenger, men gjennomført på et lavere nivå av intensitet. Korte spurter, intens vekttrening økter og andre former for trening som er utfordrende, men kort vil øke IGF-1 nivå. Slike øvelse må være egnet til alder og fysiske tilstand, selvfølgelig, og du bør huske på at "intense" og "utfordrende" er relative termer, det som kan være lett for en 21-år gammel mann kan være svært utfordrende for en eldre individ med redusert bevegelighet og styrke.


Previous:nothing Next:Hvordan kan jeg gå ned i vekt mens han bodde i japan?

Relaterte artikler


 • kostanbefalinger for frukt og grønnsaker
 • hvordan å forberede hjemmelaget suppe for slanking personer
 • Dietten til Aussies
 • faktorer som påvirker kvaliteten på maten
 • tips for å spise rene
 • Hva er fordelene med en diett?
 • de viktigste vitaminene at kvinner over femti trenger
 • høyt kalori mat
 • eksem diett hemmeligheter
 • vegetarisk kosthold for eldre
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com