fett fjerning urter

Skrevet av: Christian Boreg Lars oppdatert: 2012-05-26
Mens det er ingen magisk pille for vekttap, kan urte kosttilskudd hjelpe deg å nå dine mål på en raskere hastighet når ledsaget av riktig kosthold og mosjon. Disse fett-kampene urter kan bidra til å senke blodsukkeret, øke utholdenhet, kick-start stoffskiftet og hjelpe deg å oppnå større generelle helsen i prosessen.

Havre Straw

havre halm kan hjelpe deg å overvinne cravings for junk food, gir deg viljestyrke til å holde på en strukturert diett plan. I tillegg er det antatt å bidra til lavere Kolesterol og øke utholdenhet. Det er også bevis for at havre halm kan bidra til å senke blodsukkernivået, noe som vil bidra til å redusere fett lagring i kroppen.

Cordyceps (Cordyceps sinensis)

Denne urten vil øke styrke og utholdenhet, samt øke metabolisme. Cordyceps har også vist seg å ha styrkende effekt på endokrine funksjoner, som inkluderer skjoldbruskkjertelen, binyrene og kjønnsorganer.

Cayenne (Capsicum minima)

En stift til enhver diett program, dette pikant paprika øker blod sirkulasjon og menigheter av diabetes. Som et supplement, kan cayenne øke energinivået og gi deg mer utholdenhet for trening. I tillegg, hvis de brukes til sesong maten, cayenne hjelpemidler fordøyelsen og setter fart på stoffskiftet.

Bitter Orange (Citrus aurantium)

I likhet med ephedra, inneholder bitter appelsin beta antagonister som fører til kroppen fett tap ved å øke din metabolisme og brenning pre-eksisterende fettlagre. I tillegg, dette ekstraktet kan bidra til å øke muskelmasse, samt øke utholdenhet for trening.

Hoodia gordonii (Hoodia gordonii)

hoodia gordonii er tradisjonelt brukt i ørkenen i Afrika av buskmenn som en appetitt suppressant. Det finnes mange varianter av Hoodia, men bare Hoodia gordonii har en aktiv bestanddel kjent som P57, som undertrykker appetitten. I tillegg senker Hoodia blodsukker. Dette reduserer mengden insulin som sirkulerer rundt kroppen og reduserer fettlagring.

Coleus (Coleus forskohlii)

Coleus å bryte ned fett innskudd og hindrer produksjon av fettvev. I tillegg øker denne urten funksjon i skjoldbruskkjertelen, noe som resulterer i stimulering av stoffskiftet ditt.


Previous:nothing Next:10 enkle trinn for å miste 10 pounds

Relaterte artikler


 • belønning ideer for kosthold og trening
 • hvordan søke etter mat frimerker i Utah
 • hvordan å analysere homocysteinnivåer
 • kosthold snack matvarer
 • hvordan du beregner RDA
 • matvarer som gir høye jern
 • stue øvelser
 • vitamin D3 fordeler
 • hvordan å reparere et liv fitness elliptisk
 • mirakuløse kosthold
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com