en liste over uraffinert karbohydrater

Skrevet av: Anne Marie Jensen oppdatert: 2012-05-22

Du trenger:
Protein
. Vekter.

Aktuelle kosthold crazes har oppfordret troen på at alle karbohydrater er bra for oss. Men kroppen trenger litt karbohydrater for å gi oss energi for dagen. Det er gode karbohydrater og dårlige karbohydrater. Bad karbohydrater er raffinerte og fratatt deres ernæringsmessige verdi, mens unrefined karbohydrater er sunt. Spise uraffinert karbohydrater er nøkkelen til å opprettholde en sunn vekt fordi de sakte kroppens insulin respons og holde oss mett lengre.

Korn

Get uraffinert karbohydrater ved å spise fullkorn, som bruker alle deler av kornet: den stivelse, kli og kim. Raffinert korn er strippet av kli og kim, som er de mest næringsrike delene av kornet. Se for hele korn brød laget av ingredienser som hele hvetemel, hele byggmel eller hele havre mel. Du kan også finne pasta laget av hele korn mel. Andre fullkorn omfatter vanlige matvarer som brun ris, villris, havre, rug og couscous. Mindre vanlige hele korn er Amaranth, linfrø, bulgur, hirse, quinoa, spelt og hvete bær.

Sweeteners

De mest konsumert søtstoffer er raffinert hvitt sukker og høy fruktose mais sirup, men de er ikke næringsrik. Naturlig sukker gir oss sunne, uraffinert karbohydrater og bryte ned i vår bloodstreams saktere enn raffinerte karbohydrater. En uraffinert søtningsmiddel vil vanligvis bli brun eller gulaktig i fargen, snarere enn en skinnende hvit. Turbinado sukker, honning, molasses, uraffinert sukker, ris sirup og byggmalt er uraffinert søtstoffer. Du kan også prøve sorghum sirup, mais sukker, agave nektar, sirup bjørk eller palmesukker som et alternativ til raffinert hvitt sukker.

Frukt og grønnsaker

Spise uraffinert karbohydrater i form av frukt og grønnsaker er en av de beste kosttilskudd avgjørelser du kan gjøre. I tillegg til å gi sunne karbohydrater, de er pakket med helse-opprettholde vitaminer, mineraler og fiber. Alle karbohydrater i frukt og grønnsaker er uraffinert: det er når du legger til hvitt sukker i disse matvarene som du pakke på raffinerte karbohydrater. Du kan spise dem ferske eller kokt, frossen eller fra en kan, men det er viktig å spise minst fem porsjoner om dagen. Prøv mat som spinat, grønnkål eller sennep greener for en super vitamin boost. Frukter som epler, pærer og bananer er høy i næringsstoffer og høy i fiber. Bønner og nøtter inneholder også uraffinert karbohydrater og er høy i fiber.


Previous:nothing Next:ulempene med en gastrisk band

Relaterte artikler


 • ada 1800 kaloriinntak
 • Slik rate fiskeolje kosttilskudd
 • hvordan du legger greener til kosthold
 • hvordan å sparke starte en diett med suppe
 • naturlige måter å miste vekt raskt
 • hvordan du kan øke stoffskiftet 30 prosent i 10 minutter uten trening
 • typer vekt skalaer
 • lean protein alternativer
 • hvor å miste 20 pounds i 4 uker
 • fordelene og bruk av emu olje
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com