de beste måtene å få seks pack abs

Skrevet av: Tone Paulsen oppdatert: 2012-05-19
Alle vil ha six-pack abs, men svært få mennesker faktisk vet hvordan du får dem. Hyppig, selv tvangspreget trening vil ikke hjelpe deg å oppnå dette målet hvis du ikke følger den riktig kosthold, som inkluderer naturlig mat som frukt og grønnsaker og warding av matvarer som inneholder mye sukker og karbohydrater. Abdominal øvelser alene er også meningsløst hvis du ikke følger riktig kosthold. En kombinasjon av kosthold og trening vil hjelpe brenne buk fett og avsløre de magemusklene som gjemmer seg under.

Kosthold og ernæring

Den største feilen folk gjør når de prøver å gå ned i vekt eller få seks pack abs gjør cardio og mage øvelser uten å følge et sunt kosthold. En person er magemusklene kan faktisk være fremtredende og sterke, men hvis en person har mage fett da magemusklene vil bli skjult. Diet må kombineres med trening for å brenne buk fett og avsløre magemusklene. Dietter som inneholder mye sukker og karbohydrater vil føre til både sult og vektøkning, og vil gjøre det umulig å gå ned i vekt og få six-pack abs. Unngå bearbeidet og fet mat og spiser metabolismen-boosting matvarer som frukt, grønnsaker og helkorn. Endring av kosthold er første skritt for å brenne fett og kalorier, og vil resultere i mindre sult, mer energi og vekttap, ifølge National Institute of Health.

Trening

Hvis du bruker all tid du gjør sit-ups og crunches og unngå cardio og vektløfting, vil du aldri nå målet ditt. Så, neste gang du treffer gym, må du huske å fokusere på en hel-kropp tilnærming til fettforbrenning og ikke bruke for mye tid på å fokusere på magemusklene, anbefaler WebMD.

Abdominal øvelser

Hva du kan gjøre på dyre abdominal utstyr du kan like gjerne gjøre på stuegulvet. For folk som ikke er opptatt med vekttap, og som ønsker å styrke sine magemuskler og større muskler, skrå øvelser, spesielt de som omfatter vekt trening og bruk av medisin baller, er gode. Crunches og vendinger er også gode øvelser. Andre muligheter er det som kalles en albue planke, der du ligge med ansiktet ned, dra deg opp av underarmene, og kontrakten magemusklene-noe som en push-up, mens suger i magen. Sykkelen er en abdominal øvelse hvor man ligger på ryggen og mimmick ri en bicycyle, men med hendene bak hodet og albuene berører knærne. En personlig trener på ditt lokale treningsstudio kan bestemme abdominal øvelser som best passer din kroppstype og fitness mål. Husk imidlertid at mange eksperter er enige om at en seks pack er ikke mulig for alle, alder og kjønn spiller en rolle i ens evne til å nå dette målet fitness, ifølge WebMD.


Previous:nothing Next:hvordan bygge body mass fort

Relaterte artikler


 • tips om å miste vekt i 40’s
 • er økologisk honning noe bedre enn vanlig?
 • matvarer for å redusere fett
 • hva er alkalisk kosthold?
 • kan en food slå håret grønt?
 • Listen over low-carb matvarer
 • Hvordan kan jeg gå ned i vekt mens han bodde i japan?
 • hvor ofte bør du ta omega-3 fiskeolje kapsler?
 • Hvordan kan jeg gå ned i vekt og få muskelmasse?
 • Slik må du drikke mer vann
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com