årsaker til et dårlig kosthold

Skrevet av: Anne Brit Lystrup oppdatert: 2012-05-06
Et dårlig kosthold er en som er ernæringsmessig mangelfull. Plenty av mennesker er kanskje ikke klar over at de praktiserer dårlige matvaner hver dag, uavhengig av mengden mat de spiser. Et godt kosthold fokuserer mer på kvalitet enn kvantitet. Årsakene til et dårlig kosthold er vanlige, men oversett, som mange mennesker tror de er å spise et sunt, næringsrikt kosthold når de faktisk gjør noe annet.

Kommersialisme

Mye av mat lett tilgjengelig for konsum er prepackaged og har ingen ernæringsmessig verdi overhodet. Mat som er solgt som "en sunn snack" eller et "komplett måltid alle på sin egen" sjelden har noe annet enn sukker og kjemiske smaker, med svært lite av vitaminer og næringsstoffer som den markeder. I tillegg er det mange som inkluderer fast food i kostholdet, og som er full av lav tetthet lipoproteiner, trans fett og kolesterol, tre komponenter som er dårlig for noens helse. Plenty av folk konsumerer "kommersialiserte" mat hver dag, noe som bidrar til et dårlig kosthold og usunn spising.

Dårlige matvaner

Plenty av folk hoppe over de viktigste måltidet på dagen, og enda flere hopp over rikelig med måltider hele dagen. Folk som tror de er fete hopp over frokost, lunsj eller middag, og betaler ingen oppmerksomhet til mangel på ernæring kroppen lider som følge. Folk som tror de er for tynn overspise og betaler ingen oppmerksomhet til en fet matens næringsverdi og langsiktige bivirkninger. Et sunt kosthold består av tre eller flere måltider som fullføre daglige ernæringsmessige behov, full av fiber, vitaminer og mineraler som opprettholder den menneskelige kroppen innvendig og utvendig. Dårlige matvaner som hoppe over måltider, ha for mange måltider eller spiser uregelmessig tider av dagen har en stor innvirkning på noens helse og kan være årsaken til et dårlig kosthold.

Dårlig helse utdanning

Mangelen på kunnskap om hva en dårlig kosthold er fører folk til å følge en diett som ikke oppfyller den anbefalte daglige behovet av vitaminer og næringsstoffer de virkelig trenger. Plenty av mennesker er sykelig og underernært uten selv å vite det på grunn av sin mangel på utdanning som til hva et godt kosthold egentlig er.

Lifestyle

Selv folk som vanligvis følger en sunn, velbalansert kosthold kan falle inn i en dårlig diett på grunn av skifte av miljø, stress og kropp endringer. For eksempel bør kvinner justere sine kosthold under menstruasjon siden de har et økt behov for jern og kalsium. Normalt friske mennesker som følger et godt kosthold er også utsatt for en dårlig diett når de er under tung stress eller når de opplever en drastisk endring i jobb eller hjemme, som å flytte arbeidsplassene eller bosted.


Previous:nothing Next:hvordan du skal bestemme prosent av vekten tapt

Relaterte artikler


 • hvordan du gjør cardio å miste fett
 • Listen av jern matvarer
 • hvordan å sparke starte en diett med suppe
 • Listen over mat å spise for å få vekt
 • hvordan å slanke seg hofter og lår
 • gode kilder til kalsium
 • Hva er fordelene med en lav bmi?
 • mat kilder av astaxanthin
 • mat naturlig høy i jern
 • Listen over lav-kalium mat
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com