Listen over super mat som bidrar til å lyse i huden

Skrevet av: Christian Boreg Lars oppdatert: 2012-05-12

Du trenger:
magesaftresistente probiotiske kosttilskudd
. . Yoghurt

Sunn hud er lys hud-og for en naturlig glødende hud, er en godt balansert kosthold nøkkel. Som kroppens største organ, huden er ikke mindre avhengig av riktig ernæring enn resten av kroppen. Essensielle fettsyrer, antioksidanter og mineraler som sink og jern kan alle bidra til å klarere, mer strålende hud.

Laks, valnøtter og linfrøolje

Loaded med hud-mykgjørende essensielle fettsyrer, laks, valnøtter og linfrøolje kan beskytte hud fra tegn på aldring i årene som kommer. Essensielle fettsyrer er en viktig komponent i huden cellemembraner. Holde de membraner sterke og friske gjør at cellene til å beholde mer fuktighet, for plumper, yngre utseende hud.Ifølge NYU Medical Center Ernæringsfysiolog Samantha Heller, MS, RD, fettsyrer Omega 3 og Omega 6 forsvare mot betennelse i kroppen som kan skade huden celler over tid. Den menneskelige kroppen krever balansert inntak av Omega 3 og Omega 6 for maksimal helse. De typiske moderne amerikansk diett er høy i Omega 6, men skimps på Omega 3. Laks, valnøtter og linfrøolje er gode kilder til omega-3.

Grønn, Orange og Rød grønnsaker

Jo lysere fargene i grønnsaker du spiser, jo lysere huden. Grønnsaker i rike, intense nyanser av grønt, oransje og rødt-tror spinat, squash og søtpoteter-er stappfulle av antioksidanter beta-karoten. Beta-karoten omdannes til vitamin A i kroppen, der den er brukt til å regulere cellulære omsetning på huden din. Skin omsetningen er egentlig kroppens naturlige form for peeling, slik at en diett rik på beta-karoten bety en friskere, glattere hud. Karotenoider kan også øke hudens naturlige forsvar mot potensielt skadelige soleksponering

magert kjøtt, østers og forsterkede frokostblandinger

magert kjøtt, østers og forsterkede frokostblandinger har et par viktige hud-lysere næringsstoffer felles:. Sink og jern. Sink bidrar til hudceller produksjon og omsetning for jevnere, lysere hud. Jern er viktig for produksjonen av de røde blodcellene som frakter blod og oksygen til huden for en Rosier glød.


Previous:nothing Next:fire store matvaregrupper

Relaterte artikler


 • hvordan bruke et kjøkken avling sprouter
 • er å drikke mye vann bra for skjæring vekt?
 • ulempene med gelatin kapsler
 • gulrot varianter for juicing
 • Listen over super mat som bidrar til å lyse i huden
 • fordeler og ulemper med å drikke melk
 • Hva er fordelene med et hjerte-sunt kosthold?
 • hvordan å gå ned i vekt med tredemølle workouts
 • halloween kosthold tips
 • hva de skal mate barna med ADHD
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com