stue øvelser

Skrevet av: Anne Brit Lystrup oppdatert: 2012-04-23
Du kan utføre en treningsøkt nesten hvor som helst, men ikke alle steder er ideelle i visse situasjoner. Trene utendørs er effektiv når været er behagelig, treningsstudioer gir også en verdifull trening sted, men til en pris. Arbeid ut i komforten av ditt eget temperaturkontrollerte stuen er helt gratis. Du kan fortsatt få en effektiv trening uavhengig av hva slags utstyr du har i stua.

Bryst øvelser

Utvikling av en sterk brystet er en av de mest ettertraktede mål for mange menn og kvinner. Tøm ut nok plass slik at du kan legge ned flatt for å utføre push-ups. Utover push-ups, kan du gjøre stolen dips. Grip to stue stoler og sette dem om skulder lengde fra hverandre, med setene mot hverandre. Å utføre en dukkert, sitte ned mellom stolene, plasserer en hånd på hver stol sete og løft deg opp fra bakken.

Tilbake Øvinger

Du kan gjøre rygg øvelser i stuen ved å manipulere din furniture. These øvelser kan være risikabelt dersom det blir gjort feil, så vær sikker på at møblene er solid. Hvis du ikke har en trekk-opp bar i huset ditt, kan du gjøre pull-ups med en dør. Bare åpne døren, ta tak øverst avsatsen på selve døren, og dra deg opp. Kontroller at døren er solid nok til å støtte vekten din. Du kan gjøre invertert rader ved hjelp av en tabell. Gjennomgå under bordet og la seg. Ta tak i kanten av bordet-holde kroppen rett-og dra deg opp, dette skal vises som om du gjør en omvendt push-up

Leg øvelser

Når gjør bein øvelser, vil du ønsker. å ha en vegg du kan lene deg mot i stua. Du kan lene seg mot veggen og gjøre flere varianter av knebøy, inkludert standard og en-legged squats. Lent mot veggen vil hjelpe deg å holde ryggen rett og bo stabilisert under øvelsen. Du kan også gjøre vanlig knebøy vekk fra veggen hvis du har nok styrke. Du kan utføre kalv øker ved å stå og heve deg selv på tærne for flere repetisjoner.

Cardio øvelser

Du kan gjøre cardio øvelser i stuen selv om du ikke har mye plass. Hvis taket er høy nok, bruker et hopp tau. Du kan gjøre andre enkle varianter av kondisjonstrening, for eksempel kjøre på plass, hopping knekt og blurpees. Å utføre en blurpee, gjøre en push-up, øyeblikkelig fulgt av en hoppende jack.


Previous:nothing Next:struts egg og kolesterol

Relaterte artikler


 • gym trening rutiner for kvinner
 • en liste over cn label matvarer
 • matvarer for å unngå på fibromyalgi kosthold
 • dietter for å miste 50 pounds rask
 • kroppen bygningen kosthold forslag
 • hva er måltider for idiot bevis kosthold?
 • hva som forventes på en lav-carb diett?
 • hva er en høy glykemisk indeks?
 • hvilke typer sure juicer
 • den beste vitaminer for menn
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com